Wsadzasz jajeczka w pończąchę/ dajesz do kotnika. I kierujesz wylot filtra na nie, żeby były dotleniane.
Jak zostały dopiero zapłodnione to szanse są małe, ale możesz spróbować.
Aktualizacja
Po lewo koło wąkrotki posadziłem z 3 szt. Hygrophila polysperma.No i przycinka Robiłem ją z tyd temu
Rogatka nie ma chcę żeby nurzaniec zarósł całą tylną szybę.
No i zrobiłem kulkę z wgłębki mam nadzieję że zarośnieDzisiaj wymieniłem na świetlówkę 11w.
GG:9678802
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2011, 23:38 {2} przez Toleks.)
(05.02.2011, 21:54)Toleks napisał(a): Aktualizacja
Po lewo koło wąkrotki posadziłem z 3 szt. Hygrophila polysperma.No i przycinka Robiłem ją z tyd temu
Rogatka nie ma chcę żeby nurzaniec zarósł całą tylną szybę.
No i zrobiłem kulkę z wgłębki mam nadzieję że zarośnieDzisiaj wymieniłem na świetlówkę 11w.
Fajnie to wygląda. Liście dębu to coś pięknego. Sam planuję dać u siebie takie tylko na przodzie u mnie rośnie Kryptoporyna wendtii brown i nie wiem jak to się będzie komponować. U Ciebie przed mchem wygląda fajnie.
Mam pytanie - ile takie liście mogą w wodzie leżeć? Co ile się je wymienia?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2011, 22:18 {2} przez wisnia0384.)
Kupiłem sobie nawozy bo ostatnio ustały mi roślinki i kupiłem tabletkę na nurzańca i to http://www.zoologiczny.sklep.pl/Sera_Flo..._32___4344
I mam pytanie jak podać te 5ml jak nigdzie nie pisze ile kropli to 1ml gdy miałem nawóz mikro i makro elementy to pisało ze 25kropli to 1ml.I jak mam to podać ?Zobaczyć strzykawką ?
3a do potęgi 2 i pierwiastek z 3 i to wszystko podzielić na 2
tylko że to na foremnego :/
podziel sobie swój sześciokąt na pare innych figur i wtedy obl.
Już go obliczyłem jako prostokąt wyszło kolo 19l więc odjąć te boczki to z 17-18l jest Musiałem je obliczyć bo zawsze wydawało mi się mniejsze niż 25l
No i jak mam małe akw i dość duże światło to myślę nad zmianą aranżacji i dać pod żwirek ziemię ogrodową wypróbować ją i roślinki bardziej wymagające.Chcę zobaczyć jak to będzie żeby nauczyć się przed postawieniem 112l (Które już czeka na szafie)Ma może ktoś do czynienia z ziemią ogrodową ?Może jakieś sugestie porady