• 9 Głosów - 3.78 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[360l] - "Mountain flow" Piotr Dymowski

Siema mam pytanie jak zrobiles na drzewkach mech zeby rosną , jaki to mech.?

Taiwan. Do pnia przyczepiłem gabke która obsadziłem mchami.. i jużWink

www.eliteaquarium.pl
www.creativeaquaunion.pl
Pozdrawiam!
Piotr Dymowski

Piotrku
To może nie związane z tematem, ale chciałam Ci coś powiedzieć. Zrozumiesz o co mi chodzi Wink
Jak kupiłam suczke nowofundlanda i zaczełam jeździc na wystawy z nią to miałam wielu miłych znajomych w światku. Moja sunia była młoda i ciut zbyt mała jak na niufa. Jej rodzicebyli cudni i ucząc się genetyki bardzo wiele lat wiedziałam, ze to ona ma w sobie super geny- tylko muszę znaleźć odpowiedniego kawalera dla niej. Kilka medali zdobyła- ale championem nie została. Co prawda tylko na 5 wystawach była, ale jednak Wink I pewnego dnia dopusciłam ją do pięknego psa. No i moi mili znajomi przestali byc mili Wink A jak suczka z kolejnego miotu zdobyła Zwycięstwo Klubu Nowofundlanda, to stałam się paskudną, okropną i w ogóle Wink A w rzeczywistości jestem bardzo skromną osobą, która tylko się postarała i kocha to co robi.
Czy kasa ma znaczenie w czymkolwiek? Ano ma. I życzę Ci jej miliony. Lepiej żebys Ty te miliony miał i wydawał je na bańki niz inni na bezsensowne hulanki Wink Ale wiem tez, ze ja kasy nie mam baaaaaaardzo a jednak mam 5 baniaków. Nie tak pięknych jak Ty. Ale tez sie nie staram mieć takich.
Ja nie mam kasy ale mam wysokie IQ i dzieki niemu mogę Cię podziwiać bez jakichkolwiek uczuć brzydkich.
Startuj i wygrywaj!!!
I jest takie przysłowie: " nie dyskutuj z głupcem.najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu,potem pokona doświadczeniem". Bardzo mądre Wink

Nie urażając dymka,pysiu jak dla mnie masz lepsze akwa Wink

http://sepher.eportal.com.pl/dfa/

Dolnośląskie Forum Akwarystyczne
Polecam :)

To nie jest prawda Smile Ja i Dymek idziemy dwiema różnymi drogami. Ja jestem apistomaniaczką lubiącą w salonie mieć coś, co cieszy oko. Dla mnie najwazniejsze są pielęgniczki a rośliny i aranż odgrywa drugorzędną rolę. Piotr jest artystą, który tworzy krajobrazy podwodne. To dwie różne rzeczy i nie należy je ze sobą mylić Wink
Zauważyłam taką rzecz. Osoby które mogłyby nauczyc innych bardzo wiele nie udzielają się za bardzo właśnie dlatego, zeby nmie czytać postów jadowitych. Bo zawsze znajdzie sie ktos, komu taka osoba jest zadrą w oku. Jak się coś znaczy to ma się malutko przyjaciół, za to wielu wrogów. Dlatego ja nie chcę znaczyc nic. Jestem zerem i niech tak zostanie. Piotr jest KIMŚ i tej odwagi mu właśnie zazdroszczę. Odwagi i siły, bo ja spróbowałam i wypłakałam oczy. Bycie nikim jest stanowczo bezpieczniejsze Wink

"Miarą twojego sukcesu jest liczba twoich wrogów" - stare, ale ciągle aktualne Wink

Ja prubuje robić w moim akwa coś ze skałami i teraz wygląda jak plac zabaw Big Grin
aż wstyd mi je pokazywać... Sad

http://sepher.eportal.com.pl/dfa/

Dolnośląskie Forum Akwarystyczne
Polecam :)

(27.11.2010, 18:24)katecheta22 napisał(a):  Ja prubuje robić w moim akwa coś ze skałami i teraz wygląda jak plac zabaw Big Grin
aż wstyd mi je pokazywać... Sad

Moim zdaniem w pięknych akwariach można dostrzec sztukę jak u Piotrka. Ale żeby dostrzec sztukę trzeba mieć szeroki świato-pogląd niestety wiele osób na tym forum zabija w młodych ludziach to spojrzenie i chcą żeby wszystko było klasycznie;]
Jakbym słuchał niektórych użytkowników nie powstało by nasze Dream Gardeen;]

Ktoś napisał, że mech będzie obrastał gąbki pół roku;] dla Ciekawych zapraszam do tematu z moim akwa zdjęcie dodane do ostatniej aktualizacji zostało zrobione 4Tygodnie po założeniu;]

Kwestią posiadania ładne akwarium jest wiedza którą trzeba zdobywać i czytać u najlepszych.

Ja Ci napisałam że pół roku. Ale też napisałam Ci dlaczego Wink I na spokojnie poradziłam jak obsadzic aby szybko rosło Wink Więc nie przekręcaj Smile

Nie widzę aby tam było napisane jak posadzićTongue ale mniejsza nie o to mi chodziło

Skocz do: