02.11.2010, 22:42
http://www.superakwarium.pl/poradnik-akw...id282.html
mam nadzieje że to ci pomoże
mam nadzieje że to ci pomoże

(07.11.2010, 14:11)Kaef napisał(a): E tam, samice bez problemu poradzą sobie z samcami, są od nich większe i potrafią pogonić. Nie wiem kto te bajki wymyśla.
(03.08.2007, 10:18)Matthew napisał(a):Natala napisał(a):Musisz do oddzielnego pojemnika z wodą włożyć 1 samiczkę i 2 samce.Jeśli będą się ganiać to znaczy że niedługo u samiczki pojawi się czarna plamka.Po ok. 20 dniach urodzą się rybkiTa czarna plamka gdzie bedzie?
Pablo napisał(a):Jak urodza sie male to kiedy moge je wlozyc do zwyklych ryb (posiadam 1 bojownika, 6 danio, 1 danio czerwonego, 3 gupiki, 1 molinezje, 1 kiryska, 2 plaskie ryby [nie wiem jak sie nazywaja, ale sa w typie skalara bez wasow], jedna zolta rybe w typie duzej molinezji [prosze o ich nazwy przy okazjiNatala napisał(a):Musisz do oddzielnego pojemnika z wodą włożyć 1 samiczkę i 2 samce.Jeśli będą się ganiać to znaczy że niedługo u samiczki pojawi się czarna plamka.Po ok. 20 dniach urodzą się rybkiA po co je przenosić? To może spowodować tylko zbędny stres u ryb. Daj im czas a same się rozmnożą])