09.09.2010, 20:07
Wysyła zdjęcie akwa i przyklejamy sobie na przednią ściane tylko zdjęcie robimy pod wymiar akwa

juz mam "zamówienia" na 2 takie aranże przy użyciu takich samych kamieni.. ale ja jakoś nie uważam żeby to był dobry aranż by cieszyc oko w domu.. to typowy układ konkursowy.. na żywo proporcje drzewo - góry są wręcz śmieszne
((((((((((((((( piękne akwa,ale jak dla mnie czar prysł....
(12.09.2010, 19:44)Dawidov150 napisał(a): A czemu sprzedajesz aranżację? Nie szkoda ci kasy, którą w tym utopiłeś? No i już nie powiem o poświęconym nad nim czasem....
a tak na poważnie.. bo planuje nową aranżację..
ja to tak odbieram..
(12.09.2010, 19:49)agrareoligada napisał(a): A ja głupia myślałam ,że to pasja((((((((((((((( piękne akwa,ale jak dla mnie czar prysł....
dobrze myślałaś.. (12.09.2010, 20:24)apri cort napisał(a): O ile się nie mylę to Dymek robi to nieco komercyjnie, tzn zakłada aranż doprowadza do perfekcji, wystawia i konkursuje gdzie się da, a potem sprzedaje i coś nowego robi. Mam rację?
Dymek Ty masz zdaje się własną stronę o swoich aranżach, prawda? Daj jakiś link, bo nie pamiętam gdzie szukać.
startuje tylko w JEDNYM konkursie, moim zdaniem najbardziej prestiżowym czyli tym organizowanym przez firmę ADA. Konkursowanie gdzie się da i lasowanie się gdzie się da wskazuje na promowanie swoich prac pod kątem zarobkowym, ale jest również pewnym przegięciem.. nie docenili mnie tu to może docenią tam.. 
(12.09.2010, 20:30)susel napisał(a): Na www.roslinyakwariowe.pl widziałem jest kilka jego aranżacji

. Szczególnie porównanie do treningów. Też bym do tego tak podchodził, gdyby nie... i tu dłuuuuuga lista
... z wieloma zerami
.
(12.09.2010, 22:12)uniqer napisał(a): Podoba mi się podejście chłopaka. Szczególnie porównanie do treningów. Też bym do tego tak podchodził, gdyby nie... i tu dłuuuuuga lista
... z wieloma zerami
.
mówiąc otwarcie.. koszt nowego aranżu który planuje.. Pół albo cały worek nowej Amazoni tylko do przyprószenia starej to około 80-150zł(stara amazonia jako jałowe nierozpadające się podłoże starczy na 3-4 aranzacje spokojnie...)