Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

60l male ale wlasne;p

jezeli twoja mama sie niezna to jej to uswiadom wez ja i niech poczyta o tych rybkach co macie w akwarium ....... jak juz wspominałem niemozna sugerowac sie tym ze ryby wsklepie zologicznym sa czymane razem ... wiekszoś sprzedawców niema pojecia jak powino sie daną rybke hodować .... wienc wciskaj byle co i byle jak .. niobchodzi ich co sie stanie z rybami po wyjsciu ze sklepu powiem wiencej ze ciesza sie jak nastepnego dnia przyjdziesz i kupisz te same ryby bo ci zdechły.... tylko poto zeby zarobic pieniadze :/ wienc jak juz whodze do sklepu zoologicznego prubuje jak najszybciej załtwic to co trzeba bo mnie krew zalewa jak słysze te kity :/

Matthew napisał(a):Myślę, że mamie z całą rodziną źle mieszkało by się w jednym pokoju.

wiesz co mama zrobila kupila mi dwa mieczyki ja akwarium chyba pod napiecie dam. a na poczatku bylo piekne. wyciagnelam ja po roslinki a wyszla z mieczykami nie lubie tych ryb szlak mnie trafi. klikam rep. ;*

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

juz znalazlam rozwiazanie mama ma zakaz zblizania sie do moich akwa a ja dokupilam mniejsze i wpuscilam te ktore mi nie pasuja w 60l. ale dz za minus;/

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Temat zamknięty

Skocz do: