• 10 Głosów - 3.8 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200L] Mój Kawałek Ameryki. Update str. 17 Post: #166

Przesadz nurzańca na tył zbiornika i kontroluj jego rozrastanie a po pewnym czasie będziesz miał piękną żywą "tapetę".

"Tylko prawdziwa przyjaźń to potęga..."
Małe Malawi-nieistniejące
http://www.akwaswiat.net/-200-malawi-t-28348.html
Prawie Azja-nieistniejące
http://www.akwaswiat.net/-200l-azja-the-...867-9.html

Zdecydowanie zmierzasz ku lepszemu. Teraz tylko czekać, aż się wszystko rozrośnie. Big Grin

- Paweł - 54l - Akwarystyka - Muzyka - Gry komputerowe

A ja ponawiam pytanie, czy ta roślinka po prawej najbliżej przedniej szyby to anubias?

(19.08.2010, 21:56)rafik napisał(a):  Przesadz nurzańca na tył zbiornika i kontroluj jego rozrastanie a po pewnym czasie będziesz miał piękną żywą "tapetę".

Ok Smile

(19.08.2010, 21:57)666PJ napisał(a):  Zdecydowanie zmierzasz ku lepszemu. Teraz tylko czekać, aż się wszystko rozrośnie. Big Grin

Dzięki Big Grin Już nie mogę się doczekać kiedy to się rozrośnie i będzie to wszystko jakoś wyglądało Big Grin

P.S Koleś w zoologu robił mi test wody i powiedział żebym podmienił wodę, w sobotę mam jechać i zrobi test jeszcze raz i pewnie będę już mógł wrzucić rybki Big Grin
(19.08.2010, 22:01)Pietruch napisał(a):  A ja ponawiam pytanie, czy ta roślinka po prawej najbliżej przedniej szyby to anubias?

Tak

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

To wyjmij tego anubiasa z podłoża, i przywiąż do korzenia. W podłożu ci zmarnieje Smile

(19.08.2010, 22:05)Pietruch napisał(a):  To wyjmij tego anubiasa z podłoża, i przywiąż do korzenia. W podłożu ci zmarnieje Smile

ok

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

A skąd masz te podłoże? Bardzo ciekawie wygląda.

(19.08.2010, 22:11)Pietruch napisał(a):  A skąd masz te podłoże? Bardzo ciekawie wygląda.

W Zoologicznym kupiłem 25kg zwykłego drobnego kamienia.

Ciekawe te podłoże - takie samo miałem w akwarium przejściowym na czas restartu, ale nie było takiego efektu, pewnie kwestia litrażu. Co do ryb to pamiętaj aby wpuszczać grupkami, np. na początek kiryski.

Wogóle to ma być 20-30 neonów, parę gupików, 6 kirysów, 6 otosków i para ramirezów? Czy pomieszałem coś?

- Paweł - 54l - Akwarystyka - Muzyka - Gry komputerowe

Aj, pospolita ta obsada strasznie ;d. Ja bym dał jakąś ciekawszą ławicę, np. bystrzyki amandy, albo jakieś razbory. Zamiast pary ramirez, parę barwniaków czerwonobrzuchych Wink

Skocz do: