24.07.2010, 20:56
Łaaadnaś 
Planujesz coś dać na ten pusty środek czy tak zostawiasz?

52.5 l
ogólne :)

(24.07.2010, 20:56)Asiaaa napisał(a): ŁaaadnaśTak zostanie, bo ma byc widać krewetki potem
Gdybym coś planowała to już albo glosia albo marsilea z 200l byłyby tam posadzone
Ten baniak miał być minimalistyczny jeżeli chodzi o rośliny, ale mam skaze zieloną i mi nie wyszło

A jest kupne. W promocji za 1,50 za 10 cm
9 zł to brystol i farby by mnie wyniosły
A tu gotowe
? Ale hodujesz roślinki więc raczej nie ;d
(12.08.2010, 23:49)Pietruch napisał(a): Fajnie wygląda, tak jakby cieniowane było. A można wiedzieć co będzie w 133l? Może tanganikaA w życiu nigdy tanga? Ale hodujesz roślinki więc raczej nie ;d
Ja kocham Amazonie i jej mieskzańców. W 133l będzie dom dla kolejnego gatunku Apistogramma. Na razie nie mogę się zdecydować. Nie wiem też czy to będzie BW czy przejrzyste wody
Mam jeszcze trochę czasu. Wszystko zależy od tego jaki gatunek Apisto mi się spodoba. Wtedy powstanie baniak z odpowiednimi dla niego warunkami.
(13.08.2010, 00:12)Pietruch napisał(a): Zrób BW, już dawno na forum nie było żadnego godnego podziwu. Sam chciałem kiedyś BW zrobić, ale za szybko zarosło i się nie udało ;d. Zbiornik będzie gatunkowy czy bardziej ogólny?
Tak samo " Taki sobie baniak"- oba są poddaszowe
Nie mam czasu na cudowanie z aranżacjami. Jedynym do którego wyglądowo się przykładam to 200l w salonie
O resztę dbam pod względewm dobra żyjątem. Sąś czyste, bez glonów- ale zwykłe.
Ale to będzie najwyzej 13-15 rybek malutkich w sumie

Czekam na kolejną