• 1 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Idiotyzm i głupota sklepów zoologicznych (a właściwie ich klientów)

Zajechałem sobie do sklepu akwa w Wołominie przy Alei .....
Chciałem kupić tło do akwa dla kolegi bo mnie poprosił tylko chciał, żeby było dwustronne.
Spoko wchodzę do sklepu tam dwójka starszych widać znających się na rzeczy sprzedawców i pytam się czy jest tło.
Tak oczywiście jest.
Ale czy jest dwustronne ?
tak proszę Pana.
To ja poproszę....
Ale tu jest tylko jednostronne tło (jakieś roślinki)?
Nieee z drugiej strony ma Pan drugie tło Całe niebieskie.

Także uwierzcie każda fototapeta jest dwustronna Smile

-------
1. Każdy post powinien być zamieszczony w specjalnie do tego przeznaczonym dziale tematycznym.
2. Każdy post w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.

Tematy zostały połączone.
Korzystaj proszę z opcji SZUKAJ - Kejdi

Zła kula !!!

Może to przez to że za dużo pije, ale nie łapie :/

(06.06.2010, 22:36)Silverrro napisał(a):  Zajechałem sobie do sklepu akwa w Wołominie przy Alei .....
Chciałem kupić tło do akwa dla kolegi bo mnie poprosił tylko chciał, żeby było dwustronne.
Spoko wchodzę do sklepu tam dwójka starszych widać znających się na rzeczy sprzedawców i pytam się czy jest tło.
Tak oczywiście jest.
Ale czy jest dwustronne ?
tak proszę Pana.
To ja poproszę....
Ale tu jest tylko jednostronne tło (jakieś roślinki)?
Nieee z drugiej strony ma Pan drugie tło Całe niebieskie.

Także uwierzcie każda fototapeta jest dwustronna Smile

Ale o sio chosi ? :|

A czy faktycznie te tła nie są tak skonstruowane że można użyć albo jednej strony albo drugiej? Tongue

ja zwykle używam właśnie tej drugiej strony czyli koloru niebieskiego lub czarnego

Ja wczoraj byłem w zoologu. Kupic nurzańca, stoję w kolejce. Stoi kobieta ok. 25 -30 lat. I rozmawia o akwarium dla swojego synka z sprzedawczynią - 25L. Grzałka, filtr kilka żywych rośliny, mchy. I nadszedł czas na rybki. Powiedziała że podobają jej się skalary wzieła 5Sad. Wkroczyłem lekko mówiąc okrzyczałem sprzedawcę. Uświadomiłem jej że skalary potrzebuję 250 L zbiornik a nie 25 L. Skończyło się na krewetkach.

(24.06.2010, 09:50)O.S.T.R napisał(a):  Wkroczyłem lekko mówiąc okrzyczałem sprzedawcę. Uświadomiłem jej że skalary potrzebuję 250 L zbiornik a nie 25 L. Skończyło się na krewetkach.

Hehehe to zakładam, że tam w sklepie nie możesz teraz liczyć na zniżki Big Grin

he.

Ja będąc kiedyś w zoologicznym,oglądałem roślinki,
Kiedy wchodzi pani z dzieckiem i babcią(?) i mówi do sprzedawczyni że ma bojownika w kuli i pokazuję na rozmiar kuli ,sprzedawczyni mówi że jak ta kula jest z tych większych to może dokupić jeszcze 2 samice (bosh),+ jeszcze dziecko zaczęło krzyczeć że chce żabkę .
Skończyło się na 1+2 bojownik + żabka w kuli...Sad

-.-'

Cytat:Hehehe to zakładam, że tam w sklepie nie możesz teraz liczyć na zniżki Big Grin

Już tam nie chodzę.Smile

Ja im cos powiedzialem na temat ich handlu roslinami akwariowymi Big Grin

Skocz do: