14.04.2010, 10:19
Świetne fotki maluchów! Trzymam kciuki za nie 
Samo akwarium, mimo, że zmieniło swój charakter to nadal się podoba.

nefrete1 napisał(a):Świetne fotki maluchów! Trzymam kciuki za nieMaluchów od Francy juz nie ma. Dzielnie broniła 6 szt jakie jej zostały po napadzie stada kirysków. Samiec jej pomagał. Niestety wczoraj raniutko samiec zajęty swoimi sprawami nie zauważył, ze Cholera nastaje na rewir Francy. Biedna mama dostała omłoty, została brutalnie wygoniona a jej dzieci zjedzone przez Cholere. Cóż- prawa ogólnego. Wygrywa silniejszy
apri cort napisał(a):Jaki tam nieład, toż to sama natura! Mam wrażenie, ze czasami zapominamy, iż akwarium to mały ekosystem, a nie mebel. To żywy organizm, który się zmienia, a nie jakaś stała we wnętrzu.Chaos

całkiem ciekawy baniak
peter10 napisał(a):Mam wrażenie że znowu bawisz się w rośliny :-P zaczyna się tworzenie "aranżacji"całkiem ciekawy baniak
Nie bawię się w rośliny. Aranżacje tworzą się samoistnie poprzez wzrost roślin. One zyją własnym życiem. Ja już dawno straciłam kontrole nad zielskiem
Bardzo szybko to rośnie i ciężko utrzymać jakąkolwiek aranżacje. A nie zamierzam robić restartu przez zielsko
Niech se rośnie jak chce
Ja tylko co kilka dni nożyczki i heja hahaha
peter10 napisał(a):Może troszkę odbiegnę od tematu ... podajesz CO2?? jaka jest aktualna obsada??Wszystko jest w pierwszym poscie zaktualizowane już sporo temu
Oprócz fot, bo te już nie mieszczą się
Zawsze uwielbiałem ten Twój baniak
Maciej_krakow napisał(a):może to było gdzieś poruszane ale skąd masz F0 i F1, jest jakaś firma zajmująca się importem takich ryb? Wiem że są ale ryby z Tanganiki, a taka firma zajmująca się odłowem innych gatunków jest w Polsce? google mi nie pomaga ;pNie wiem czy jest jakaś firma w Polsce. Znam dwóch ludzi którzy sprowadzaja, ale z tego co wiem to przez Niemcy idzie. A F1 to i ja teraz mam około 30 szt