10
Mam pytanie, bo wyjeżdżam na 5 dni i nie wiem czy moje neonki będą jadły tabletki przyczepione do szyby? Ile taka tabletka ,,trzyma" i czy korzystając z okazji nie przejedzą się na śmierć?
Piszę poprawnie po polsku.
17
najlepiej popros brata, siotre, kuzyna, kolege, zeby Ci wpadli dokarmic rybki, mozesz tez kupic cos takiego:
http://www.kubazoo.com/pl/akwarium-slodk...y-916.html
10
No właśnie wyjezdzaja wszyscy domownicy, a jedyna zaufana osoba tez teraz jest nie obcena. Z tym karmnikiem to juz troche za pozno bo by nie doszedl, moge jedynie w naszym zoologicznym zapytać, ale szanse są marne.
Piszę poprawnie po polsku.
19
Moje neonki jedzą mało i rzadko. Łapią tylko tyle ile są w stanie zjeść, więc nie wiem czy jest szansa na przejedzenie się na śmierć ;P
56
Witam, mam pytanie bo co wtorek daję moim rybkom żywe jedzenie, ale neonki mało coś tego jedzą, jak to już jest na dnie to prawie w ogóle tego nie jedzą. To one tak mają czy nie? że to co na ziemi to nie jedzą?
16
Ile masz rybek i ile dajesz zywego jedzenia ia co to za zywe jedzienie?
Ostatnio znalazłem dżdżownice zwykla co w ogrodzie zyje, oplukalem ja, ugotowałem(zeby miękka była) i dałem rybkom. 30 sekund i nic nie zostało
56
takie czerwone "glisty" 10 neonek i 2 mieczyki biorę trochę na łyżkę i wrzucam. i to na dno opada mieczyki sobie to zjedzą Neonki rzadko do tego płyną co jest na dnie.
Pisz poprawnie !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.04.2010, 16:13 {2} przez
Kesi.)
22
viktor napisał(a):takie czerwone "glisty" 10 neonek i 2 mieczyki biorę trochce na lyzke i wrzucam. i to na dno opada miecyzki sobie to zjedza Neonki żadko do tego płyną co jest na dnie.
Viktor czy ty jesteś upośledzony? to co napisałeś przerasta moje najgorsze sny . Weź się lepiej za język .Nie zasnę dzisiaj.
viktor napisał(a):takie czerwone "glisty"
to może ochotka xDDDDD
[25l] Krewetkarium
-6 x Red Cherry
[60l] Ogólne
-8x Brzanka sumatrzańska
-7x Neon Inessa
-3x Jarzeńce
-2x Zbrojnik
-4x Kiler (Heleny)
http://www.akwaswiat.net/attachment.php?aid=10482
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.04.2010, 13:51 {2} przez
rychu1990r.)
56
rychu1990r napisał(a):viktor napisał(a):takie czerwone "glisty" 10 neonek i 2 mieczyki biorę trochce na lyzke i wrzucam. i to na dno opada miecyzki sobie to zjedza Neonki żadko do tego płyną co jest na dnie.
Viktor czy ty jesteś upośledzony? to co napisałeś przerasta moje najgorsze sny . Weź się lepiej za język .Nie zasnę dzisiaj.
viktor napisał(a):takie czerwone "glisty"
to może ochotka xDDDDD
Upośledzony to może ty jesteś. Nie wiem nie jadłem tego więc nie wiem co to jest. Możliwe że to ochotka, eh pomyliło mi się w ortografii i wielkie halo.
56
A Neonki np wrzucam suche płatki to one nie jedzą tego jak to pływa na powierzchni, to by musiało spadać na dno ale się tak nie dzieje, i one nie podpływają na powierzchnie i rzadko jedzą, tak mi się wydaje. Trochę się martwię jak zrobić żeby to opadało czy coś??? Jak jest na dnie to też nie jedzą.
Czy one tak mają?
Dzięki za pomoc.