• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Klasyfikacja akwarystów

Nie to głupi pomysł, ludzie sie obrażą. Jakoś wiele osób na tym forum nie ma poczucia humoru, szczególnie jak chodzi o nich...

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

a ja się zgadzam z tym pomysłem.. mnie też możecie wziąć.. jako 2 osoba ide

A co mi tam sam lubię się pośmiać. Idę na trzeciego ochotnika ;D

"Life is a mystery, everyone must stand alone..."

Dzięki za opinie i uwagi. Ale zabawa w personalne wyśmiewanie wad to już nie moja działka. Mamy od tego lepszych fachowców. Wystarczy TV odpalić. Big Grin

60L/240L/340L. Nie znam się. Nie chcę wiedzieć. I ja Ciebie też.
Andrzej Vader Łódź

Ciężko mi tam siebie odnaleźć...próbowałem na siłę...nie da rady - no nie rozedrę sięWink może w dalszym ciągu.

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Już jest paru chętnychSmile
Kto pierwszy mnie oceni?
Może bercia?
A może apri cort?Smile
Apri lubi krytykowac.

ogólnie dobre, ja lubię kabarety i owy mam narazie w akwa bo ani to biotopu ameryki PD nie przypomina ani holędra więc co?
teksty nie złe.
na glonojada często jeździłem mini "bucem" nie stety na Śląsku tak to już jest.

gg: 1919146
email: tasman01@gmail.com
tel. 692832580

Ja to mam nawet grzałke z odłowu Big Grin Wyłowiłam ją użytkowaną jakiś czas na jakimś dalekim forum za tanie pieniądze hahahaha

Właśnie mi przyszło do głowy, że filtr też mam z odłowu Wink Za maluteńkie wyłowiony w niemcowskim ebayu Wink
Wiec sprzęt pasuje do moich rybek Wink

Skocz do: