Mam pytanie czy to prawda ze żółwie tygrysie musza życ w ciagłym świetle?
15.03.2010, 16:56
Chyba Ci się pomyliło z żółwiem plamistym (lamparcim).
Żółwia tygrysiego nie ma.
Nie sądzę aby jakiekolwiek nie ślepe zwierze było zdrowe na umyśle i ciele przy 24/h oświetleniu bez odpoczynku.
Żółwia tygrysiego nie ma.
Nie sądzę aby jakiekolwiek nie ślepe zwierze było zdrowe na umyśle i ciele przy 24/h oświetleniu bez odpoczynku.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
15.03.2010, 17:04
nie! Dropcio to żółw tygrysi nie lamparci
15.03.2010, 17:08
Wstaw zdjęcie swojego żółwia.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
15.03.2010, 20:24
a jak?
15.03.2010, 20:36
w opcji odpowiedz masz na samym dole masz coś takiego jak
Nowy załącznik,kliknij przeglądaj daj tam zdjęcie z kompa i kliknij dodaj załącznik...potem odpowiedz na wiadomość...
Mam nadzieję że zrozumiesz
Nowy załącznik,kliknij przeglądaj daj tam zdjęcie z kompa i kliknij dodaj załącznik...potem odpowiedz na wiadomość...
Mam nadzieję że zrozumiesz
Dopiero zaczynam ;)
112 l zalane 12.12.09...czeka na mieszkańców ;)
15.03.2010, 20:57
Po wpisaniu w google w grafice żółw tygrysi ten jest na 1 stronie... Na pewno fotka twojego autorstwa?
15.03.2010, 20:58
Hmmmm...a jak to jest możliwe że zwierze potrzebujące ciągłego oświetlenia żyje na planecie, która ma dobowy cykl dzień noc dzień noc?
15.03.2010, 22:49
to moje zdjencie jak chcesz to wstawie drugie a co do "Hmmmm...a jak to jest możliwe że zwierze potrzebujące ciągłego oświetlenia żyje na planecie, która ma dobowy cykl dzień noc dzień noc? Tongue" to sa miejsca na swiecie (mam na mysli pustynie) gdzie przez cale 24h/dobe 7dni w tygodniu 12 miesiency w roku jest tak widno i goronco jakby ciagle swiecilo slonce
« Starszy temat | Nowszy temat »