13
Przyszedł mi do głowy temat w którym można dowiedzieć się rzeczy o których nie pisze się często a może i wcale na forum i stronach www...
Chodzi o pomysły związane z akwarystyką,pomysły które są wypróbowane przez was i najlepiej gdyby były udokumentowane i sfotografowane.
Wiem że podobne rzeczy piszemy w poszczególnych tematach ale może dobrze by było stworzyć jeden dotyczący pomysłów podzielony na konkretne tematy?
To takie moje prywatne zdanie i być może niepotrzebne ale gdyby okazało się pomocne można je przedstawić adminom i wprowadzić w życie...
Ostatnio na przykład pisałem coś o szyszkach olchy dostałem 2 lub 3 odp z czego jedna zasługiwała na poświęcenie jej uwagi.Tak więc proszę o wypowiedzi na ten temat i co o tym sądzicie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2010, 14:08 {2} przez
Olek.)
8
Chodzi ci o coś takiego jak dział DIY ?? bo nie rozumiem
13
Tak o taki dział tylko nazwany po imieniu.Nazwa DIY nic mi nie mówi,kiedyś ktoś odesłał mnie właśnie tam i zastanawiałem się o co chodzi i gdzie to jest?
Po prostu nazwa "Pomysły" czy jak pisze DIY "zrób to sam" tylko podzielone na podstrony tematów np:
Filtracja
Napowietrzanie
Podłoże
itd.....
Czytam to forum kilka razy dziennie i widziałem jak młodzi i nowi ludzie pytają o rzeczy które już są tylko pochowane w pod tematach.Więc proponuję poprawić kilka tematów.
Ostatnio nawet napisałem do jednego z adminów na temat widniejącej godziny na forum i co? bez rezultatu i nawet nie odpisał czy coś zrobił w tej sprawie.Godzina nie jest odpowiednia sami zobaczcie.To tylko mały przykład tego co można by zmienić.Wiem że niektórzy napisać mogą że się żądzę ale tak nie jest.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2010, 14:07 {2} przez
Olek.)
8
numi napisał(a):... podzielone na podstrony tematów np:
Filtracja
Napowietrzanie
Podłoże
itd.....
A tu się mogę z tobą zgodzić

tyle że nie wiem czy coś z tego będzie ... bo administratorzy nie są otwarci na nowe pomysły ...
13
Najwyższa pora im zaproponować o ile będzie nas większość,którzy myślą podobnie.Ale nie ma się czym podniecać bo każdy plan trzeba przeanalizować,wytypować co jest potrzebne co jest zbędne a co może być w ogóle nie brane pod uwagę.
Poczekamy na wypowiedzi jeżeli będzie ich na tyle by przedstawić problem adminom wtenczas pokażemy i opiszemy co można tu ulepszyć...
8
numi napisał(a):pokażemy i opiszemy
My ?? czy ty ??

już ci mogę powiedzieć że nie warto się wysilać
13
My! Oczywiście

Zawsze warto bo to nic nie kosztuje.Jeżeli uznam że to forum jest martwe to po prostu odejdę i zmienię je na inne ale widzę tu dużo ciekawych wypowiedzi,które naprawdę są interesujące.Poza tym są osoby które trzymają na tym forum rękę

wystarczy zobaczyć poprawioną pisownię i uwagi dotyczące tego problemu.
Pożyjemy zobaczymy
Ilu adminów prowadzi to forum?
Interesują mnie ci którzy decydują o całości.
Zero odpowiedzi?
Co to za forum??
Zastanawiam się nad założeniem własnego które żyje!!!!!!
8
numi napisał(a):Zero odpowiedzi?
Co to za forum??
Nikt ci nie musi odpowiadać ... załóż swoje to będziesz tam władcą
13
peter10 napisał(a):numi napisał(a):Zero odpowiedzi?
Co to za forum??
Nikt ci nie musi odpowiadać ... załóż swoje to będziesz tam władcą 
Kim jesteś że proponujesz mi własne forum?Nikt mi nie musi opowiadać?Ciekawe..
A jak Twoim zdaniem ma żyć forum sympatyków akwarystyki kiedy nie ma na nim wypowiedzi administratorów??
Jestem na kilku forach związanych z moim zainteresowaniem i w każdym admin trzyma łapę nad tym co się dzieje na forum a tu jest ich kilku.Osobiście mnie nie zależy na takich forach gdzie nie dzieje się nic,i nie mam nic do stracenia bo poza tym są lepsze ale wypowiadam się krytykując by zmusić adminów do myślenia i zmian a podobnych wypowiedzi jak Twoja czytam kilka dziennie więc nie robisz na mnie wrażenia
Poza tym kim jest:
Olek
Super Moderator
Bo czytam same negatywy na jego temat a on ustala dziwne zasady na tym forum?
Śmiać mi się chce jak grupa niedoświadczonych ludzi chce tworzyć tematy w których można znaleźć wiele interesujących informacji....
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2010, 10:51 {2} przez
numi.)
8
numi napisał(a):Kim jesteś że proponujesz mi własne forum?Nikt mi nie musi opowiadać?Ciekawe..
A jak Twoim zdaniem ma żyć forum sympatyków akwarystyki kiedy nie ma na nim wypowiedzi administratorów??
Jestem na kilku forach związanych z moim zainteresowaniem i w każdym admin trzyma łapę nad tym co się dzieje na forum a tu jest ich kilku.Osobiście mnie nie zależy na takich forach gdzie nie dzieje się nic,i nie mam nic do stracenia bo poza tym są lepsze ale wypowiadam się krytykując by zmusić adminów do myślenia i zmian a podobnych wypowiedzi jak Twoja czytam kilka dziennie więc nie robisz na mnie wrażenia 
Poza tym kim jest:
Olek
Super Moderator
Bo czytam same negatywy na jego temat a on ustala dziwne zasady na tym forum?
Śmiać mi się chce jak grupa niedoświadczonych ludzi chce tworzyć tematy w których można znaleźć wiele interesujących informacji....
Pozdrawiam
A mi się śmiać chce jak człowiek nie potrafi umieścić odpowiedniego tematu w odpowiednim dziale

to chyba powinno być w dziale ''Uwagi do forum" ...
Nikt ci nie musi odpowiadać ... jest to forum publiczne i każdy jest tu z własnej woli ... jeżeli są "lepsze" fora to na pewno znajdziesz tam swoje miejsce w świecie . Nikt cię nie będzie trzymał.