36
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=3946765
wydaje się sensowny, oferte ma ciekawą, a ceny napewno bardzo fajne... zamawiam kólki gliniano torfowe u niego powiem gdy dojdą jak się prezentują
https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam
7
Ja proponuje jak z Krk to sklep na os.Kalinowym duży wybór i zdrowe ładne rybki
25l Bojownik
7l Rośliniak z Ślimaczkami
80l pustka nie mam narazie pieniążków ;P
6
co prawda to nie sklep zoologiczny ale warto napisać....w moim mieście jest market Bricomarche można tam kupić min rybki. zdarzały się tam ryby naprawdę rzadkie i egzotyczne ( przynajmniej jak na moją mieścinę ). Widziałem tam kolcobrzucha, motylowce. Zazwyczaj są tam jednak trochę popularniejsze gatunki.
Wchodzę dziś i widzę w jednym akwarium pyszczaki. Po 11.99 zł za szt. Nie ważne czy saulosi, lombardzki czy wysmukły. No ale to i tak nic...w drugim akwarium pływają akary błekitne po 6.99 za sztukę. Patrzę na ryby a tam akary błękitne ,p. meeki, p. skośnopręgie i akary pomarańczowopłetwe. Ryby małe ale widać różnice i to że nie wszystko z 1 gatunku. Pytam panią czy to napewno jeden gatunek. Pani że tak. Pytam czemu się różnią. A bo to samiec tam samica. Ta się lepiej wybarwia a ta gorzej.......
Rewelacja....
240 L były księżniczki...stoi puste
720 L. stoi i czeka....chyba na dużą Tanganikę......
akwa uruchomione zostaną jak kupię agregat prądotwórczy;p
3
SKLEPY W CHOJNICACH
znam:
sklep zoologiczny w "blaszaku" ul. młodzieżowa 35
sklep zoologiczny w TESCO ul.. 14 lutego
sklep zoologiczny na ul. Dworcowa 4
a ponoć są jeszcze:
sklep zoologiczny na ul. Rogali 15
sklep zoologiczny na ul. Kręta 6
trzy co znam są bardzo dobre szczególnie w tesco
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2010, 18:46 {2} przez
Olek.)
7
marccello napisał(a):co prawda to nie sklep zoologiczny ale warto napisać....w moim mieście jest market Bricomarche można tam kupić min rybki. zdarzały się tam ryby naprawdę rzadkie i egzotyczne ( przynajmniej jak na moją mieścinę ). Widziałem tam kolcobrzucha, motylowce. Zazwyczaj są tam jednak trochę popularniejsze gatunki.
Wchodzę dziś i widzę w jednym akwarium pyszczaki. Po 11.99 zł za szt. Nie ważne czy saulosi, lombardzki czy wysmukły. No ale to i tak nic...w drugim akwarium pływają akary błekitne po 6.99 za sztukę. Patrzę na ryby a tam akary błękitne ,p. meeki, p. skośnopręgie i akary pomarańczowopłetwe. Ryby małe ale widać różnice i to że nie wszystko z 1 gatunku. Pytam panią czy to napewno jeden gatunek. Pani że tak. Pytam czemu się różnią. A bo to samiec tam samica. Ta się lepiej wybarwia a ta gorzej.......
Rewelacja....
U mnie także jest Bricomarche,ale to sklep budowlany(urządzanie domu,ogrodu,majsterkowanie itp.).Można tam kupić artykuły dla zwierząt,ale z żywymi rybkami się nie spotkałem.
1
ja osobiście polecił bym sklep bocja pod adresem
www.e-akwarium.eu naprawdę szybko dostałem produkt który zakupiłem i w sumie tanio zapłaciłem stawiam duży plus.
polecam
http://www.e-akwarium.eu/
6
U mnie także jest Bricomarche,ale to sklep budowlany(urządzanie domu,ogrodu,majsterkowanie itp.).Można tam kupić artykuły dla zwierząt,ale z żywymi rybkami się nie spotkałem.
[/quote]
no u mnie akurat mają całkiem spory regał z akwariami - rybki trzymane bez ładu i składu - roślin sporo ale najwięcej obumarłych. Naprawdę ogromny wybór pokarmów i całego osprzętu ( grzałki, filtry, korzenie, tła i wszystko co potrzebne )
wracając do rybek.....byłem dziś....oprócz popularnych żyworódek, neonów ( wszystkie rodzaje ) znalazłem kilka mniej popularnych gatunków jak np motylowce, buszowiec oprócz tego z 10 gatunków pielęgnic i pielęgniczek......wyszedłem naprawdę w szoku bo jak na zadupie akwarystyczne w jakim mieszkam to wybór więcej niż zadowalający.....
poza tym trzymaniem ryb.....z pyszczakami prętniki.......
240 L były księżniczki...stoi puste
720 L. stoi i czeka....chyba na dużą Tanganikę......
akwa uruchomione zostaną jak kupię agregat prądotwórczy;p
8
W Głogowie (dolnośląskie) jest kilka sklepów zoologicznych, ale ja opowiem o dwóch.
W jednym niedaleko szpitala jest tak:
Ciasnota (małe akwaria, i za dużo rybek).
Trupki (duuużo)
Obsługa... Szkoda gadac... Raz mi powiedzieli, że paletki można trzymac w kranówce.
Sklep "ODRA" na poczdamskiej
Duży sklep,
Nawet miła obsługa,
Trupki się zdarzają, ale rzadko.
Ciasnota, nie, no może trochę.
Oddzielne duuże akwarium z roślinkami.
5
Sklep w Rymanowie koło nadleśnictwa
0-5
Korzenie mały wybór 1pkt
Rybki mały wybór 1pkt
Akwaria zadbane można też tam kupić filtry pokarmy czyściki do akwarium jeżeli czegoś niema
zamówią .Obsługa miła nie wciskają byle czego, jest też tam sprzęt wędkarski a z innych zwierząt są tylko papugi

Z martwymi rybami się w tym sklepie nie spod kałem.
Stop Kulom
Nie męcz ryb
-------------------
Moje akwarium 17.5l (niema czym się chwalić ale jest)
2 Welonki (w planach bojownik i 2 x krewetki)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.03.2010, 15:53 {2} przez
rafikim.)
0
Duży plus 9/10
Kraków, ulica Lenartowicza, sklep Leo Zoo.
Facet ma ogrom wiedzy, gadatliwy, zawsze chętnie pomoże i sprowadzi potrzebny sprzęt, lub ryby. Zaopatruje się od małego w tym sklepie.