• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

czym karmić zbrojnika lamparciego i kosiarke?

Witam. Mam u siebie zbrojnika lamparciego i kosiarke, co moge podawać im do jedzenia? jak narazie wcinają pokarm dla rybek i czy inne rybki się tym nie podtrują... neonki, gupiki, mieczyki oraz danio pręgowane

Trochę może nie na temat ale uprzedzę fakty. Zaraz Ci się dostanie za trzymanie zbrojnika w tak małym litrażu. No chyba że masz inny baniak niż 112L.

126 L

Masz problem z moderatorem? Wydaje Ci się, że masz rację?
Daruj sobie. To i tak nie ma sensu.

U mnie kosiarki wcinają to co inne rybki czyli suchy pokarm i ochotke, czasami daje tez ogórka. Mój zbrojnik je to co znajdzie i podłapie od rybek Big Grin

Żabcia napisał(a):Witam. Mam u siebie zbrojnika lamparciego i kosiarke, co moge podawać im do jedzenia? jak narazie wcinają pokarm dla rybek i czy inne rybki się tym nie podtrują... neonki, gupiki, mieczyki oraz danio pręgowane

Żabciu Zbrojnik lamparci, gibiceps dorasta w akwariach do ok. pół metra, oddaj tego kolosa do dużego zbiornika lub sklepu, jeżeli chcesz koniecznie zbrojnika kup sobie niebieskiego. Co do kosiarek to masz jedną ato ryba stadna (min. 6 szt.) rosną spore i takiestadko wydaje się także za małe na Twoje akwarium. Co do pokarmu to nie trzeba ich specjalnie karmić, zjadają resztki,to co opada ewentulnie tabletki dla ryb dennych.

kup karmę w tabletkach o nazwie SuperTabin b (tropical) mój sumik je razem z glonojadem tylko najpierw przeproj tabletke na pół i wrzuć na 2 końce akwarium

WIECIE CO?? ŹLE NAZWAŁAM TO MOJE ŻYJĄTKO, TO NAPEWNO NIE JEST ZBROJNIK LAMPARCI, TEŻ JEST TAKI W CIAPKI ALE MA 2 WĄSIKI Z PRZODU, CÓŻ TO MOŻE BYĆ? KURCZE JAK WRÓCE Z PRACY ZROBIE MU ZDJĘCIE I WTEDY MI POMOŻECIE OKREŚLIĆ JAK SIĘ TA RYBKA NAZYWA;0

Zerknij w te linki, może coś pomogą:
http://www.superakwarium.pl/zbrojnik-cza...id458.html
http://www.superakwarium.pl/zbrojnik-kar...id469.html
http://www.superakwarium.pl/zbrojnik-kol...id810.html
http://www.superakwarium.pl/zbrojnik-lam...id478.html

126 L

Masz problem z moderatorem? Wydaje Ci się, że masz rację?
Daruj sobie. To i tak nie ma sensu.

Nic z tych żyjątek nie odpowiada mojemu Sad przeglądnełam i glonojady i sumiki i nic... zrobie foto i później wrzuce to mi pomożecie Wink mam nadzieje Tongue

Wystarczy zwykły pokarm płakowy lub granulowany albo tabletki do przyklejenia na szybę.

In reply to the person asking about bunk beds new, loft bed with pull out bed, cool full size bunk beds, space saving bunk, double bunk bed with mattress, double bed and bunk bed, oak double bunk bed, bunk bed with 2 double beds, loft bed with play area underneath, bedroom bunk, I highly recommend this awesome loft bed details or bunk beds that have slides, cool bunk beds for teens, slide on bunk bed, loft bed with slide and storage, half loft beds, junior loft bed with storage, double bunk bed with trundle, junior bunk bed, single bunk beds for sale, double bed and single bed bunk, bearing in mind this on the main page for toddlers bed site not forgetting sites such as low full bunk beds, best bunk beds, full size single bunk bed, single loft bed with storage, best bunk beds reviews, double bunk bed stairs, white bed loft, 3 bunk bed with slide, full bunk beds with storage, king single cabin bunk, not to mention this excellent loft bed link which is also great. Also, have a look at this our site about boys bed details which is worth considering with bunk bed and storage, full size loft beds for teens, space efficient bunk beds, small childrens bunk beds, childrens bunk, small single bunk beds, low loft bed with storage, double bunk bed with drawers, cheap loft bunk bed, single bunk with storage, and don't forget this my website about kids bed tips as well as convertible bunk beds with storage, small bunk beds, cool loft beds, cheap bunk bed with stairs, loft bed 3 beds, updated blog post on alongside all low loft bunk bed with stairs, bunk bed double and king single, low single bunk bed, full size bunk bed sets, bunk bed designs with storage, for good measure. Check more @ Updated Business Portfolio Planning Guide a4dd191

Skocz do: