VEGEtacja napisał(a):a z tym "po za" to rzeczywiście przegięcie pałki : )
Z tym się częściowo zgodzę. Mi osobiście nie chce się poprawiać tego typu błędów więc nie daję za nie ostrzeżeń. Za ortografię czepiam się tylko w wyjątkowych sytuacjach.
Wydaje mi się, że ostrzeżenie za coś takiego mogło się zdarzyć tylko w przypadku użytkownika często popełniającego poważniejsze błędy ortograficzne.
Mimo wszystko prosiłabym użytkowników forum o zwracanie uwagi nawet na takie "pierdoły" oraz ogólną schludność swoich wypowiedzi .
viktim napisał(a):dlatego ja przestalam tu wchodzic,
Chyba jednak nie przestałaś
viktim napisał(a):bo dostalam 10% za zbyt duza ilosc zaloxonych tematow
Ustosunkuję się bo to ode mnie

Nie ma żadnego limitu ilości zakładanych tematów - i dobrze byle tylko wszystko trzymało się kupy i miało jakikolwiek sens. Po co jeden użytkownik zakłada 4 tematy o tym samym gatunku w którym i tak pojawiają się pytania poboczne już w pierwszym poście? Dodam, że pytania te w większości zadawano już na forum - padały też odpowiedzi. Właściwie powinno być więcej niż 10%.
(już posklejane i poprawione łącznie z nazwami)
viktim napisał(a):teraz juz nie wiem co moge a co nie....
Jest coś takiego jak regulamin i zdrowy rozsądek.
viktim napisał(a):a na koniec sie dowiedzialam, ze to tylko 10% i zebym nie robila cyrku, bo niektorzy maja 60%.......
Dokładnie tak. Skoro chcesz funkcjonować na forum to staraj się stosować do panujących tu zasad - nie dla samej zasady ale dla wygody wszystkich innych użytkowników.