• 7 Głosów - 4.29 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jesteś nowy? Przywitaj się!

Cytat:Jakoż Staropolski obyczaj nakazuje gdy odwiedza się nieznanych prezywitać się i przedstawic wypada. Takoż Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich!!
Doświadczenia moję zwiazane z akwarystyka dopiero się zaczynają, niestety nie posiadam własnego akwarium ale czynnie biore udział w tworzeniu 112 l mojej Diiyin.
Sam planuje baniak 112 z roślinami i krewetkami nad obsada jeszcze myslę. generalnie bardzo podobaja mi się paletki niestety nie mam kasy na tak drogie rybcie a i warunków i umiejetności braknie. Big Grin :twisted:

Siema mam na ime daniel akwarystyką zajmuje się do 4 lat mam 80l. baniczaek ogólny. Moja stronka to www.akwaria.fora.pl

No to tez się przywitam
Przemek z Bytomia
zabawę z rybami mam od 3 miesięcy
2 akwaria po 40 l
jak narazie obsada to gupiki molinezje i mieczyki
parę błędów sie zrobiło ale jak na dzień dzisiejszy jest ok.

Witam nazywam się łukasz mam 14 lat mam akwa 112l i jestem początkującym ryby mam od 1miesiąca moi rodzice o 3lat prowadzą biotop tanganiki
moja obsada w 112l to 2 welonki rasy bubble eye calico 1 rasy oranda
parka skalarów i parka bocji siatkowych

Witam wszystkich.
Mam 24 lata.Akwarystyką zajmuje się od 3 lat.Zaczynałem od gupików w 25 litrach,póżniej postawiłem zbiornik 112 litrów.Zbiornik ten posiadałem około 2 lat.Od pół roku przeprowadziłem się na swoje i wreszcie postawiłem swoją wymarzoną 340-tke.Miało być SA,ale znajomy akwarysta przekonał mnie abym zaaranżował ją w akwarium roślinne-i tak stałem się początkującym zielarzem.Gorąco wszystkich pozdrawiam.

troche juz jestem na tym forum ale jeszcze się nie przywitałem
mam na imie Bartek(mam 14lat) mam akwarium od 2 tygodni to moje pierwsze akwa
napoczą tku interesowałem się bardzo wędkarstwem zaczołem się zastanawiać jakie zwyczaje mają ryby i wogóle aż w końcu założyłem sobie akwa

To moj dziewiczy poscik na tej bardzo ciekawej stronce! Big Grin Pozdrawiam

danq, Przemaz, Łukasz455, WIgLeS, Bari637, Ritek

Serdecznie witamy w Naszych skromnych (acz licznych Wink ) progach :!:

Czesc wszystkim!!
Ja tam mieszkam sobie w Olsztynie.
W sumie to nie mam co pisac Wink

Pozdro 8)

witam od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką 200l , wielogatunkowego akwa. Tongue

Skocz do: