55
(13.02.2011, 19:53)P.Wędkarz napisał(a): co żwirkiem? czy takimi małymi dekoracyjnymi? I jeszcze jedno. Jak coś takiego odmulać?? np gałęzatkę jakbym chciał rozłożyć i zrobić z niej pierwszy plan, to przeciez ona zbiera duużoo syfu i jak to czyścić?
Krewecie nie dadzą rady? Nie wiem czy takie rozłożone gałęzatki można płukać pod bieżącą wodą ale warto spróbować.
A co do akwarium to pierwsza klasa gratulacje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.02.2011, 20:09 {2} przez
wisnia0384.)
22
Super baniak, niezły gąszcz
Tak trzymać.
Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!
21
Witajcie po dłuższej przerwie.
Chciałem się Was poradzić w sprawie podkładu Amazonii. Mianowicie, pomiędzy szybą zbiornika a podkładem robi się po pewnym czasie taki brud czy nalot. Sam nie wiem, ale to brzydko wygląda. Jak patrzyłem u innych użytkowników to nie widziałem takiego czegoś. Żeby to wyczyścić muszę odgarnąć podkład i zeskrobać to z szyby przy okazji robiąc mętną wodę. I tu moje pytanie. Jakie macie sposoby na utrzymywanie w porządku takiego podkładu. Bo jakbym miał trawnik to nie ma szans tego wyczyścić. Może źle coś zrobiłem na początku współpracy z Amazonią? Pomożecie?
21
Mógłby ktoś mi coś poradzić, proszę