• 1 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Idiotyzm i głupota sklepów zoologicznych (a właściwie ich klientów)

Jokeru napisał(a):Tak szczerze to skąd On miał to wiedzieć?

No Jokeru Jak skąd.?Wiedział , że to bracia, i ze sie razem urodziły, ale nie wiedział ile mają??;\

A zresztą jak napisał Apri Cort Nie wiedzialam jak sie Bojki rozpoznaje po wieku.A on chyba 'mogł' to wiedziec.??

Posty zostały połączone. Nie piszemy posta pod postem. Używaj opcji 'edytuj' - Jokeru

" zgasłaś laleczko, a jeszcze nie czas .. "

Powracam. Ze zdwojoną motywacją, i wiedzą - jak sądzę.

on jest sprzedawca, a gdzie nie pojdziesz to w jednym na 50 sklepów Ci powie ile ryby maja :/
sami biora jes zz hurtowni lub gieldy i sami sprzedawcy nie wiedza ile maja:/ z reszta nie wiem co to za wielka róznica czy ma miesiac czy 5 tygodni... jsli rybka jest juz zaawansowana wiekiem to mozesz to sama zauwazyc. ale sprzedawca przeciez nie ma pojecia ile maja tygodni bo nie jest to jakos traumatycznie wazne..

*_* kocham skalarki :]

i naleśniki >.<'

Piszę poprawnie po polsku.

jestem kobietą >:[

Queen On jest tylko sprzedawcą. Ma tylko sprzedawać, a nie się na tym znać. Jak coś umie - to ma plusa, chociaż nie zawsze. Nie wierzę, że wiedział, że to bracia etc. Po prostu miał te ryby z jednego źródła.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

Queen A nie queen ;P

A co to za różnica czy napisze dużą czy małą literą ?

...

gg 3123494

Wielka.A przynajmniej dla mnie

Przepraszam. Zachowałem się jak gówniarz. Już więcej nie będę. Swój karygodny błąd naprawiłem....

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

Dzisiaj kupywałem 4 platki, mówie mu aby dał mi 1 samca i 3 samiczki. Wział worek, siateczke jak na wyrośnięte pawie oka ale jakoś daje se rade

Łapie pierwszą rybke i wrzuca mi ją do woreczka i z radosnym głosem ucieszony mówi, to jest twój samczyk i jeszcze 3 samiczki tak?
A ja mówie, ej ale poczekaj to jest samiec?
przepraszam przepraszam już daje samca.
Kurde znowu mi wrzuca i mówi to już jest samiec, a ja mówie to przyjżyj się czy to jest samiec czy samica. W międzyczasie jedna rybke wyrzucił z akwarium bo wyjąć z siatki nie umiał, ale wrzucił do akwarium spowrotem.
Trochę się zakłopotał to mu mówie, daj ja złapie sobie samca.

Złowiłem zapakował mi z czym miał duże problemy bo woreczka nie przetarł a włożył do papierowej torby która się zerwała, szczęscie że był nad stołem. Ale wkońu kupiłem, rybki zdrowe i pływająSmile

oo ja dzisiaj miałam ciekawą przygodę. Wchodząc do sklepu pytam się
-są zbrojniki
-nie,nie ma
chodzę po sklepie i patrzę całe akwarium zbrojników
-ooo,a jednak macie zbrojniki
pani zerwała się ze stołka podchodzi do akwarium i mówi
-niee, to nie zbrojnik, to samica glonojada, a zbrojniki to samce bo maja takie rogi ( tu wykonała z palców rogi nad głową)

Ja kiedyś widziałem jak facet wrzucił zdechłą , dorosłą p.plamooką dla myszoskoczków na pożarcie.

Skocz do: