• 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie mieszkacie ???

Założyciel tego tematu albo mod powinien zebrać teraz te wszystkie miejscowości i wpisać je do kupy w pierwszym poście i co jakiś czas edytować tą pierwszą stronę dodając nowych użytkowników, którzy w temacie pochwalili się gdzie mieszkają - wszystko by było jasne i czytelne gdy otworzy się temat

6x Kirysek (1x lamparci, 5x panda)
1+1 Bojownik

Rumia,Województwo Pomorskie

112l-Meeki
53-Krewetkarium

OKO50 napisał(a):Założyciel tego tematu albo mod powinien zebrać teraz te wszystkie miejscowości i wpisać je do kupy w pierwszym poście i co jakiś czas edytować tą pierwszą stronę dodając nowych użytkowników, którzy w temacie pochwalili się gdzie mieszkają - wszystko by było jasne i czytelne gdy otworzy się temat

Popieram Tongue

a tak przy okazji..
Zabrze, Slask Wink

OKO50 napisał(a):Założyciel tego tematu albo mod powinien zebrać teraz te wszystkie miejscowości i wpisać je do kupy w pierwszym poście i co jakiś czas edytować tą pierwszą stronę dodając nowych użytkowników, którzy w temacie pochwalili się gdzie mieszkają - wszystko by było jasne i czytelne gdy otworzy się temat
Skoro autor miał tak genialny pomysł niech teraz go realizuje. Moderatorzy mają wystarczająco dużo roboty - nie ma potrzeby żeby się bawic w cośbtak niepotrzebnego.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

hehe , woj. Kujawsko-pomorskie
mieszkam w małej wioseczce.... i jest sssssuper... nigdy bym się na miasto nie zamienił...

Od półtora roku: Vislanda, Szwecja. Wcześniej: Zduńska Wola, łódzkie

to zaczynamy podbijac Europe, hihihi

Anglia- Felixstowe, male miasteczko nadmorskie z najwiekszym portem kontenerowym Anglii

Witam jestem Nowy na tym forum Jestem z Wrocławia woj. Dolnośląskie . Miło mi poznać wszystkich

Zwierzyniec koło Zamościa Lubelskie Wink

Szczecin . to w Zachodnipomorskim Big Grin

Skocz do: