• 5 Głosów - 2.6 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[30l- gupikarium] olaola- aktualizacja str.7

No ma racje katecheta nie wiem co tak się uparłaś na te kamieni :<A za zwykły piasek nawet nie trzeba płacić jakiś dużych zł jak za żwirek no i ładnie wygląda tak naturalnie.Ale zrobisz jak uważasz :0 Każdy się uczy na swoich błędach wtedy rozumie że jednak to nie to...

GG:9678802

Oczywiście że nadal wygląda nienaturalnie i brzydko.
Już drugi raz w tym temacie, nie mogę pojąć czym kierujesz się w ocenianiu czy coś jest ładne, czy nie Big Grin

uparlam sie, poniewaz nie podoba mi sie jasne podloze i az tak drobne Smile
a nic innego nie potrafie znalezc Smile

chetnych prosze o propozycje z tej strony Smile
http://www.ebay.co.uk/

naturalny, ciemny i ladny (waszym zdaniem)
Smile

Jak ci się nie podoba piasek to se zrobisz trawnik i zasłonisz całe podłoże roślinami:>
A jak ten żwirek jest jakiś nie taki i przez niego padają rybki???Przyczyny nie znalazłaś jeszcze dlaczego padły ci gupiki.

Czy sadzicie, ze to oswietlenie bedzie wystarczajace?
http://cgi.ebay.co.uk/LED-Aquarium-Light...483bee65ab

Tyle tu jesteś i dalej do akwa wsadzasz jakieś ceramiczna ozdóbki:<

jest malutka i nie zmienia parametrow wody..

(16.02.2011, 22:07)Toleks napisał(a):  Tyle tu jesteś i dalej do akwa wsadzasz jakieś ceramiczna ozdóbki:<

Jak mówi pewne łacińskie przysłowie: "O Gustach się nie dyskutuje!"

Pozdrawiam.
[100l] - "Gupikarium"

Już jest lepiej, chciałem powiedzieć, że jest wielka odmiana i fakt, zmiany są i to znacznie na "+" ponieważ wyleciała olbrzymia ceramika z główkami Smile. Która fakt ładna, ale na telewizor dobra, jak ktoś ma jeszcze kineskopowy ;].
Ten mostek na prawdę nie jest tu potrzebny, i tylko psuje według mnie wszystko, bo jakbyś jeszcze trochę roślinek dosadziła jakiś większych na tył i z przodu coś, to by dróżka fajną głębię tworzyła, a tak to ten mostek zasłania wszystko(prawie pół dróżki zasłania). I wszystko już podupada;/.
A szkoda, bo mogło by być tak fajnie.
Wywal ten mostek dosadź jeszcze roślinek, może coś być z tego fajnego, bo idziesz w dobrym kierunku ;].

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

A moim zdaniem jest niewiele lepiej. Fakt, może wygląda nieco bardziej estetycznie, ale żwir nadal jest okropny (bo to zresztą ten sam), zamiast 3 dziwnych głów wsadziłaś równie dziwny mostek. Do tego to coś po lewej, co w sumie ujdzie, chociaż nie mogę tego nawet zidentyfikować... To kamień, czy korzeń?
Do tego doszło to cukierkowe oświetlenie (chyba że to tylko kwestia złych ustawień aparatu)...
W każdym razie, nie podoba mi się ani trochę Big Grin

(16.02.2011, 22:18)mikczuk95 napisał(a):  Jak mówi pewne łacińskie przysłowie: "O Gustach się nie dyskutuje!"
To przysłowie tutaj nie ma żadnej wartości. Dział służy do oceniania zbiorników, więc je oceniamy. A zasłanianie słabego zbiornika łacińskimi przysłowiami nie jest dobrym pomysłem.

Pozdrawiam Big Grin

Skocz do: