Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l - narożne - OGÓLNE] wikiii

heh tego nikt nie zgadnie ale moze pokarm wybarwiający pomoze

Wątpię. Większość papuzich (w szczególności zielone i niebieskie) tracą w wiekiem kolory. Najtrwalsze są praktycznie pomarańczowe i czerwone.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

no właśnie i w tym jest problem. One są sztucznie barwione.
Może jest jakiś pokarm dla niebeiskich ryb ? Big Grin hehe
Ja je karmię najczęściej jedzeniem z tropicala red parrot dla papuzich, ale też innnymi

Cytat:A może zmiana świetlówki pomogłaby ją wybarwić na niebiesko.
ale na jaką świetlówke? mam już aqua glo i chyba sun glo

Cytat:ale na jaką świetlówke? mam już aqua glo i chyba sun glo

Są świetlówki podkreślające barwę niebieską. Niestety nie znam sie na ich nazwach/ parametrach, ale w sklepie powinni ci pomóc...no, albo na forum Smile

240 litrów

tej papu dziej zmienił sie kolor od pokarmu Smile ja dawniej hodowałem teleskopa (kolor czarny) no i dawałem mu pokarm dla welonek aż po pewnym czasie z czarnego zrobił sie pomarańczowy Big GrinBig Grin

skutki chyba są nieodwracalne Sad

obsada: 112L
4 neonek
3 danio czerwonych
1 gurami całujące
13 kirysków z własnej hodowli :)
1 gurami dwu plamisty
1 glonojad
1 karlik szponiasty

Może nie wybarwiającym ale niesamowicie wzmacniającym kolor pokarmem jest Tetra Rubin. Po tym jedzonku nawet sum szklisty zamienił się w tęczęBig Grin

tjaaaaaaa......

zapamiętam Tetra Rubin, i jutro kupię w zoologicznym jak będzieBig GrinTongue może pomoże?

Niebieska świetlówka to Marine-glo.
Co do wybarwiającego. Na czerowo możesz wybarwiać pokarmem Astacolor - Tropicala.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

na czerwono... tylko właśnie szkoda że czerwono. Ale dzięki, spróbuję tylko pokarmów. A propo tej niebieskiej świetlówki, to ona ma barwę niebieską czy wybarwia na niebiesko? i czy inne moje papuzie pomarańczowe też będą miały taką barwę?

nie raczej nie ta swietlowka ma barwe niebieską i troche wybarwia ryby niebiesko
Temat zamknięty

Skocz do: