Wracając do dyskusji to znowu za 10% zasłużonego w pełni ostrzeżenia dziecko z forum płacze i robi z siebie ofiarę.Trochę godności jesteście tacy leniwy że nawet nie umiecie przepisać wyrazu który wyżej jest napisany.
Więcej napisał
Jokeru.To tyle dla
bomboszka który chciał sobie publicznie pogadać.
bomboszek sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytania.A wszelkie uwagi kieruj do administratora forum.Nie myśl że ktoś za Ciebie będzie załatwiał Twoje problemy publicznie na forum.Czytaj ze zrozumieniem posty w których istotne kwestie są wytłuszczonym drukiem.
czapka napisał(a):Wtrąciłem się dlatego, że przedmówcy chyba o to między innymi chodziło, że tematy niewygodne są zamykane. Ktoś tutaj boi się publicznej dyskusji. Pomijam tutaj powody ale takie kwestie powinny być rozpatrywane na forum a nie na PW. Chyba zapominacie, że moderator ma tutaj przede wszystkim obowiązki a dopiero później prawa a forum istnieje dzięki użytkownikom i dla użytkowników a nie administracji.
Moim obowiązkiem jest poprawianie i przenoszenie i zamykanie postów.
Moim obowiązkiem jest korzystanie z praw które mam.
Moderatorzy także czynnie uczestniczą w dyskusjach.
Jedna strona jest zależna od drugiej więc takie argumenty nie są dobre.
Coraz więcej osób upublicznia swoje żale przez system ostrzeżeń.
Wystawiając każde ostrzeżenie będę pisał od razu pw z pytaniem czy upubliczniać całemu forum argumenty.Są inni którzy znoszą to normalnie.
Sam jestem userem na innych forach i dostaję ostrzeżenia tu też je otrzymywałem.Rozmowa pw podziałała.
Może dość użalania się nad sobą.
Zrozumiałbym jeszcze jakby taka osoba nie mogła przez to chociażby pisać.To tylko 1/10% takiej "kary".
Szkoda właśnie że dla niektórych jest to równoważne z karą przestępcy.
Tylko administracja forum widzi ilość %.
Dany użytkownik ma to tylko podane w informacji pw którą otrzymał wraz z ostrzeżeniem.
To jest pranie brudów publicznie a nikt nie ma obowiązku jawnie mówić co kto kiedy i za co.
Każdy kto uważa, że został niesprawiedliwie potraktowany proszony jest o kontakt z moderatorem przydzielającym ostrzeżenie.
Temat ciągnie się od sześciu stron-koniec.Każdy temat mający taki charakter jak napisał
czapka będzię usuwany bąź przenoszony do śmietnika:
Wszelkie zażalenia możecie też pisać bezpośrednio do
Administratora forum.
Wątek zostaje zamknięty.