Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moderatorzy - "niesprawiedliwe" ostrzeżenia

Każdy kto uważa, że został niesprawiedliwie potraktowany proszony jest o kontakt z moderatorem przydzielającym ostrzeżenie.
Wszelkie zażalenia możecie też pisać bezpośrednio do Administratora forum.

Wątek zostaje zamknięty.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Moderatorzy - "niesprawiedliwe" ostrzeżenia - nie wiem dlaczego, dosłownie NIEPOTRZEbNIE został zamknięty ten temat. I to ejst rozwiązywanie błędów?.
Te forum staje sie coraz bardziej chore, w ten sposób zniechęcacie początkujących do zdobywanie wiedzy (tak to prawda).
CO WY myślicie (głowy tego forum) żę jakiś dzieciak z podstawówki będzie pisał piękną poprawną polszczyzną otóż-NIE.
SAm jestem uczniem gimnazjum, i nie dysponuje takim językiem (na pewno będą tu jakieś blędy). Piszecie że jest możliwość zainstalowanie i takie tam. Żeby być użytkownikiem tego forum trzeba pisać poprawnie po polsku i mieć ten program - najprawdopodobniej TAk.

I nie zamykajcie znowu tematu, i nie piszcie żeby takie rozmowy przeprowadzać na PW z tymi osobami które wysłały nam ostrzeżenia.

Dokładnie - to jest forum poświęcone akwarystyce a nie poprawnej pisowni. Język można propagować ale za błędy karać? Komuś albo się coś pomieszało albo władza do głowy uderza.

Ciekawe, że głos podnoszą Ci co dostali za to warna.
Każde forum ma swoje prawa. Gdybyście udzielali się na innych forach to byście wiedzieli, że na innych również poprawne pisanie jest egzekwowane i to niekoniecznie w tak delikatny sposób jak tutaj.
Jesteście w Polsce więc używajcie poprawnie rodzimego języka. Nie mówię o drobnych błędach, aczkolwiek w obecnej dobie internetu i wszelkiego rodzaju programów zasłanianie się chorobą jest co najmniej śmieszne i żenujące. Żyjąc w tym kraju przestrzegacie prawa jakie w nim obowiązuje - pomimo iż dla innych państw może to wydawać się śmieszne. Będąc na tym forum przestrzegajcie zasad na mim obowiązujących. Na dobrą sprawę nikt was nie zmusza, abyście tutaj siedzieli i się udzielali. Jak nie potraficie obcować wśród ludzi to się do nich nie pchajcie. Wiek nie ma tu nic do tego. IMO nawet na forum akwarystycznym (i jakimkolwiek innym) powinno się przekazywać informacje w sposób jak najbardziej zrozumiały. Zresztą tylko dzieciom na tym forum nie chce się poprawnie pisać i podnoszą raban...

Jeżeli macie problem z pracą jakiegokolwiek moderatora to proszę do niego pisać na PW albo do administratora forum. Względnie możecie założyć osobny temat i tam wylewać swoje żale pod adresem konkretnego moderatora. Możecie zacząć ode mnie.

Uważam, że odpowiedź powinna was usatysfakcjonować i raczej nic nowego się nie dopowie, a nie ma sensu tracić czasu na czcze gadanie, także więc temat zamykam.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

Po pierwsze to nie dostałem nigdy żadnego warna.
Po drugie uczestniczę w różnych forach.
Po trzecie też jestem moderatorem, administratorem a nawet współzałożycielem dwóch forów.

Wtrąciłem się dlatego, że przedmówcy chyba o to między innymi chodziło, że tematy niewygodne są zamykane. Ktoś tutaj boi się publicznej dyskusji. Pomijam tutaj powody ale takie kwestie powinny być rozpatrywane na forum a nie na PW. Chyba zapominacie, że moderator ma tutaj przede wszystkim obowiązki a dopiero później prawa a forum istnieje dzięki użytkownikom i dla użytkowników a nie administracji.

Wracając do dyskusji to znowu za 10% zasłużonego w pełni ostrzeżenia dziecko z forum płacze i robi z siebie ofiarę.Trochę godności jesteście tacy leniwy że nawet nie umiecie przepisać wyrazu który wyżej jest napisany.
Więcej napisał Jokeru.To tyle dla bomboszka który chciał sobie publicznie pogadać.bomboszek sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytania.A wszelkie uwagi kieruj do administratora forum.Nie myśl że ktoś za Ciebie będzie załatwiał Twoje problemy publicznie na forum.Czytaj ze zrozumieniem posty w których istotne kwestie są wytłuszczonym drukiem.
czapka napisał(a):Wtrąciłem się dlatego, że przedmówcy chyba o to między innymi chodziło, że tematy niewygodne są zamykane. Ktoś tutaj boi się publicznej dyskusji. Pomijam tutaj powody ale takie kwestie powinny być rozpatrywane na forum a nie na PW. Chyba zapominacie, że moderator ma tutaj przede wszystkim obowiązki a dopiero później prawa a forum istnieje dzięki użytkownikom i dla użytkowników a nie administracji.
Moim obowiązkiem jest poprawianie i przenoszenie i zamykanie postów.
Moim obowiązkiem jest korzystanie z praw które mam.
Moderatorzy także czynnie uczestniczą w dyskusjach.
Jedna strona jest zależna od drugiej więc takie argumenty nie są dobre.
Coraz więcej osób upublicznia swoje żale przez system ostrzeżeń.
Wystawiając każde ostrzeżenie będę pisał od razu pw z pytaniem czy upubliczniać całemu forum argumenty.Są inni którzy znoszą to normalnie.
Sam jestem userem na innych forach i dostaję ostrzeżenia tu też je otrzymywałem.Rozmowa pw podziałała.
Może dość użalania się nad sobą.
Zrozumiałbym jeszcze jakby taka osoba nie mogła przez to chociażby pisać.To tylko 1/10% takiej "kary".
Szkoda właśnie że dla niektórych jest to równoważne z karą przestępcy.
Tylko administracja forum widzi ilość %.
Dany użytkownik ma to tylko podane w informacji pw którą otrzymał wraz z ostrzeżeniem.
To jest pranie brudów publicznie a nikt nie ma obowiązku jawnie mówić co kto kiedy i za co.
Każdy kto uważa, że został niesprawiedliwie potraktowany proszony jest o kontakt z moderatorem przydzielającym ostrzeżenie.
Temat ciągnie się od sześciu stron-koniec.Każdy temat mający taki charakter jak napisał czapka będzię usuwany bąź przenoszony do śmietnika:
Wszelkie zażalenia możecie też pisać bezpośrednio do Administratora forum.

Wątek zostaje zamknięty.

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

Mam pytanko czy te procenty co się dostaje za karę to się sumują??

Tak jest, aż do 100%. Wink
Ulegają także stopniowej redukcji (w zależności od ilości przewinień np. 0.5% dziennie).

Żenada totalna.
Robię błędy i co z tegooo.
Może jestem dyslektykiem Olek nie wpadłeś na ten pomysł ???

Może tak zbanujesz wszystkich ?

Ostrzeżenie(FORUM WARNING SYSTEM):
20% - ortografia, celowe pisanie błędnego i niezrozumiałego tekstu
100%=ban
- Olek

112 ogólne

Be sure your sin will find you out

Żenadą był ten Twój post.
Niestety pokazuje on jak można być tak.. no nie wiem jak to nazwać.
Uciekać się do wmawiania sobie dysleksji, to Twój pomysł na życie?
Z takim kojarzeniem faktów, faktycznie Ci się przyda więcej czasu na maturze.
Takim zachowaniem pokazujesz, że jeszcze dojrzałeś do pewnych spraw.

Pomogę Ci : ostrzeżenie, to nie jest ban, więc zacznij kojarzyć pewne fakty.

Nie wdawaj się w polemikę, bo skończysz pewnie jak poprzednicy z tego tematu.

Przyjmij do wiadomości, że na forum panują pewne zasady.
Dlatego wyciągnij wnioski, lub spływaj stąd tak jak reszta poprzedników mających jakieś "ale" w tym długim temacie.

Temat zostaje zamknięty.
Został otwarty tylko na chwilę, by dołączyć do niego ważną treść(post 57,58).
Nie będę cytował ponownie słów które są trochę wcześniej dlatego patrz: http://www.akwaswiat.net/moderatorzy-nie...#pid114198

Temat zamknięty

Skocz do: