Cytryna, Twoja panna to śliczny okaz MG - Mustard Gas, który objawia się jasnym, przeważnie żółtym ciałem i płetwach w kolorach od niebieskiego, tukusowego, do zielonego i czarnego. Ma ogon Super Delta, co może być cechą posiadania rodzica z Half Moon ogonem. Czyli mogłaby mieć dobre geny do rozmnażania
Co do Twojego pytania, czy dokupiłaś za dużą samiczkę - nie, tak tylko mi przyszło do głowy aby cię ostrzec, byś nie popełniła tego samego problemu co ja

Twoje samiczki są ok.
Ok, teraz Ci wytłumaczę jak ulożyć wszystko w zbiorniku. Po pierwsze, znajdź 5 2l plastikowych butelek, odetnij górę, wypłucz je i wypełnij wodą z akwarium i pozwól im po prostu pływac w akwarium, zadbaj tylko o to by butelka była maksymalnie wypełniona 3/4 pojemnosci. Dokup 2 samiczki, następnie odłów każdą z ryb i wpuść do osobnej butelki - zadbaj o to, by nie mogły się widzieć poprzez wsunięcie roślin lub nieprzeźroczystego szkła pomiędzy ich. Potrzymaj je tak przez 2 dni i noce (ważne aby się nie widziały). Po 2 nocach, puść wszystkie samiczki spowrotem do akwarium, ale samca wciaż potrzymaj w butelce. Poczekaj około 3h i wpuść także samca - przez następne 2-3 dni, możesz widzieć ich przepychanki o dominację, ale o ile końcą się bez walki nie musisz ich oddzielać. Po tym czasie powinny się uspokoić, dominacja będzie ustalona i miejmy nadzieję akwarium bedzie ich nowym szczęśliwym domem