16.03.2010, 21:00
Tak jak pisałam, nie muszę się tłumaczyć, ale na tym forum najwidoczniej do niektórych to nie dociera, więc dla waszej wiadomości, wszystkich ciekawskich, ryby które były wymienione, przyjęłam do siebie i nie należą do mojej obsady. I nie prosiłam o ocenianie mnie czy mojego akwarium, jeżeli bym chciała to bym założyła nowy temat z daną prośbą. A wam najwidoczniej brakuje argumentów, że wyciągacie dawne tematy na światło dzienne. Rozmawiamy o czym innym, a tu mieszacie moją obsadę nagle, hhaha, jacy wy niektórzy jesteście śmieszni. I radzę czytać ze zrozumieniem.
I jeszcze raz dla potwierdzenia, że dotarło:
Przyjęłam te ryby i szukam im nowego domu lub oddam do zoologa.
Jeżeli jeszcze ma ktoś jakieś pytania to na pw.
I jeszcze jedno akinom-monika, od końca, trudno.
Blaszka85, dobrą planujesz obsadę. Jakie te pielęgniczki. Tak jak pisał Godleś mogą być Kakadu lub Ramireza, ale też w wyznaczonych ilościach. Co do wystroju to wszystko naturalne, ciemne podłoże i dużo roślin, najlepiej mało wymagających, skoro to pierwsze akwarium.
I jeszcze raz dla potwierdzenia, że dotarło:
Przyjęłam te ryby i szukam im nowego domu lub oddam do zoologa.
Jeżeli jeszcze ma ktoś jakieś pytania to na pw.
I jeszcze jedno akinom-monika, od końca, trudno.
Blaszka85, dobrą planujesz obsadę. Jakie te pielęgniczki. Tak jak pisał Godleś mogą być Kakadu lub Ramireza, ale też w wyznaczonych ilościach. Co do wystroju to wszystko naturalne, ciemne podłoże i dużo roślin, najlepiej mało wymagających, skoro to pierwsze akwarium.