Kejdi napisał(a):Twoje dopowiadanie sobie różnych rzeczy też można by podciągnąć pod nadgorliwość.
Długo myślałem, co Ci odpisać, ale jak i w Twoim przypadku tak i moderatora Olka twierdze, że nie warto podejmować dyskusji, ponieważ uważam was za jedną wielką pomyłkę wolfika. Jeszcze raz wam napiszę myślenie nie boli, popełniacie więcej błędów w swoich działaniach niż najgorsi dyslektycy Tego forum. Oczywiście nie chodzi tu o ortografie, lecz co bym nie napisał i tak tego nie zrozumiecie skoro tych debilnych działań jest tak wiele

Co mogę dodać na koniec ortografia to nie wszystko. Nawet debil potrafi napisać tekst w Wordzie używając F7 następnie użyć Ctrl c potem Ctrl v po wszystkim dopisując sobie tekst "Piszę poprawnie po polsku".No cóż mamy poprawnie piszących moderatorów szkoda tylko że wasze pozostałe rażące błędy Mozilla Firefox nie podkreśla na czerwono

))
P.S Ciekawe jak długo będziecie myśleć o co mi chodzi, tu żaden program wam nie pomoże. Jedynie rozsądne myślenie lecz to wam nie grozi więc najlepiej będzie szybciutko usunąć niezrozumiałego posta hehe.
Jeszcze jedno Kejdi użytkownikom daje się ostrzeżenia za błędy i naruszanie regulaminu a powiedz mi, kto wam ma dać za wasze błędy? Dajesz mi tyle satysfakcji w swoich nieporadnych działaniach moderatora, że tak naprawdę robisz to, co przyjdzie mi do głowy. Nie umiesz rozstrzygać konfliktów, nakazałem Ci wyraźnie abyś mnie zbanowała i w swojej bezsilności posłusznie to zrobiłaś dając mi tyle satysfakcji i zadowolenia jak naprawdę powinna dać kobieta posłuszna. Nie przejmuj się nie tylko ja Tobą kręcę robią to także inni Twój wklejony tekst jest tego dowodem
Kejdi napisał(a):"Nie poznaje Cie"
"Liczba ostrzeżeń nauczyła mnie myśleć i szukać, poza tym nie chce dostać bana, bo forum jest całkiem przyjemne i dużo można się tutaj dowiedzieć, pozdrawiam Smile"
Mała dygresja do Olka jesteś na rodzinnej imprezie, na której obchodzicie osiemdziesiąte urodziny dziadka nagle widzisz, że suwak w spodniach solenizanta opuszczony jest do dołu, co robisz krzyczysz na cały pokój dziadku ptaszek Ci wyleci czy dyskretnie zwracasz mu uwagę, ponieważ jest to przypadek tak rzadki. Odwrotna sytuacja grono kupli i jeden niechluj, który nagminnie łamie zasady dobrych manier...... Podejrzewam, że dla Ciebie niema to różnicy, lecz gdybyś posiadał zdrowy rozsądek i miał troszkę taktu zauważyłbyś różnice.Z Twojego punktu widzenia jest tylko białe i czarne i tak można, więc także nie powinno Cię to dziwić, że uchodzisz za prostaka z małą władzą na tym forum.Podkreślaj dalej literówkę to jedno co robisz dobrze

no może nie ty tylko program komputerowy

))
Pozdrawiam bumboo