Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moderatorzy - "niesprawiedliwe" ostrzeżenia

Powiem krótko , dopóki nie pojawiły się Twoje modyfikacje , było ok. Mam tego dosyć. Wszystkim życzę więcej cierpliwości niż ja posiadam. Od tej pory przestaję cokolwiek pisać na forum. Cześć.

Pozdrawiam.
Piotrek.

Ten punkt regulaminu widnieje od ponad 1.5 roku.
Jak zwykle moderatorzy to nieczułe roboty.
Czy napisałeś tak jak każdy jest o to proszony(kontakt pw?)Nie,najlepiej obrażać się i koniec.Jesteś dorosłym człowiekiem nie zachowuj się jak dziecko.
pyrkosz61 napisał(a):Od tej pory przestaję cokolwiek pisać na forum.
Myślałem że chociaż z dorosłymi ludźmi można dojść do jakiegoś konsensusu.Przemyśl jeszcze raz swoje zachowanie wywołane chwilą.

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

viktim dostałaś ostrzeżenie ode mnie za słowo, które masz podkreślone, konkretnie napisałaś "dopuki", a powinno być "dopóki" .
Jest to klasyczny błąd ortograficzny.
Nie pisałaś do mnie żadnych wiadomości.
W przyszłości proponuję abyś nauczyła się korzystać z opcji PW.

pyrkosz61 radzę zapoznaj się z regulaminem Galerii.
Skoro nie podobało Ci się, że Olek rozdzielił tematy tak aby były poprawne (za co powinieneś mu dziękować, a nie mieć pretensje) to zamknęłam twój wątek i przeniosłam do Archiwum.
Jak nie masz już 450l to załóż temat zgodny z regulaminem.
Rejestrując się na forum wyraziłeś zgodę na przestrzeganie zasad, które na nim panują.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Olek napisał(a):Myślałem że chociaż z dorosłymi ludźmi można dojść do jakiegoś konsensusu.

Na tym forum to nawet Dalajlama nie byłby w stanie dogodzić swoją mądrością, co niektórym moderatorom. To, co tu się obecnie dzieje to jedna wielka kpina. Nie ma nic gorszego niż nadgorliwość, która jest gorsza od faszyzmu. Pozdrowienia dla ukrytej na forum, kejdi, nie powinna się tak bać, bo tak czy inaczej czuje się jej obecność i widoczne bezmyślne usuwanie wszystkiego, co w jej mniemaniu jest nieprawidłowe. Dajcie sobie troszkę luzu to nie obóz karny interweniować owszem tak, lecz tylko w rażących sytuacjach. Wykorzystujcie oprócz narzędzi moderatorskich własne mózgi to nie boli a w połączeniu da świetne rezultaty.

Pozdrawiam bumboo

Kesi napisał(a):pyrkosz61 radzę zapoznaj się z regulaminem Galerii.
Skoro nie podobało Ci się, że Olek rozdzielił tematy tak aby były poprawne (za co powinieneś mu dziękować, a nie mieć pretensje) to zamknęłam twój wątek i przeniosłam do Archiwum.
Jak nie masz już 450l to załóż temat zgodny z regulaminem.
Rejestrując się na forum wyraziłeś zgodę na przestrzeganie zasad, które na nim panują.
Szanowna Kesi , miałem nie pisać ale nie mogę. Pokaż mi w regulaminie gdzie jest to napisane że jak zmieniam baniak na większy , to muszę zakładać nowy temat? Wydaje mi się że moderator powinien pilnować porządku , a nie robić klasówki z polskiego albo grzebać w cudzych postach według swojego widzi misie. Żałosne, a najgorsze że łapka łapkę myje.

Pozdrawiam.
Piotrek.

pyrkosz61-przeczytaj w regulaminie galerii punkt 1

-.-'

bumboo napisał(a):nic gorszego niż nadgorliwość, która jest gorsza od faszyzmu. Pozdrowienia dla ukrytej na forum, kejdi, nie powinna się tak bać
Nie wiem czego miałabym się bać.
Twoje dopowiadanie sobie różnych rzeczy też można by podciągnąć pod nadgorliwość.
bumboo napisał(a):Dajcie sobie troszkę luzu to nie obóz karny interweniować owszem tak, lecz tylko w rażących sytuacjach. Wykorzystujcie oprócz narzędzi moderatorskich własne mózgi to nie boli a w połączeniu da świetne rezultaty.
Odsyłam Cię bumboo do 6 postu w tym temacie. Odnoszę wrażenie, że w gruncie rzeczy mamy na ten temat podobne zdanie.
Dodatkowo zacytuję zaadresowaną do mnie prywatną wiadomość (za zgodą autora) :

"Nie poznaje Cie" Wink
"Liczba ostrzeżeń nauczyła mnie myśleć i szukać, poza tym nie chce dostać bana, bo forum jest całkiem przyjemne i dużo można się tutaj dowiedzieć, pozdrawiam Smile"

(http://www.akwaswiat.net/rozmnazanie-oto...11481.html)

Wszystkich pogniewanych na forum za przyznawane ostrzeżenia zapraszam do postu nr 24.

W ramach wyjaśnienia najczęściej przeze mnie przyznawanych ostrzeżeń :
http://www.akwaswiat.net/forum-vs-google-t-11530-2.html

Nie mam w tym temacie nic więcej do powiedzenia.

Kejdi napisał(a):Twoje dopowiadanie sobie różnych rzeczy też można by podciągnąć pod nadgorliwość.

Długo myślałem, co Ci odpisać, ale jak i w Twoim przypadku tak i moderatora Olka twierdze, że nie warto podejmować dyskusji, ponieważ uważam was za jedną wielką pomyłkę wolfika. Jeszcze raz wam napiszę myślenie nie boli, popełniacie więcej błędów w swoich działaniach niż najgorsi dyslektycy Tego forum. Oczywiście nie chodzi tu o ortografie, lecz co bym nie napisał i tak tego nie zrozumiecie skoro tych debilnych działań jest tak wieleSmile Co mogę dodać na koniec ortografia to nie wszystko. Nawet debil potrafi napisać tekst w Wordzie używając F7 następnie użyć Ctrl c potem Ctrl v po wszystkim dopisując sobie tekst "Piszę poprawnie po polsku".No cóż mamy poprawnie piszących moderatorów szkoda tylko że wasze pozostałe rażące błędy Mozilla Firefox nie podkreśla na czerwono Smile))

P.S Ciekawe jak długo będziecie myśleć o co mi chodzi, tu żaden program wam nie pomoże. Jedynie rozsądne myślenie lecz to wam nie grozi więc najlepiej będzie szybciutko usunąć niezrozumiałego posta hehe.

Jeszcze jedno Kejdi użytkownikom daje się ostrzeżenia za błędy i naruszanie regulaminu a powiedz mi, kto wam ma dać za wasze błędy? Dajesz mi tyle satysfakcji w swoich nieporadnych działaniach moderatora, że tak naprawdę robisz to, co przyjdzie mi do głowy. Nie umiesz rozstrzygać konfliktów, nakazałem Ci wyraźnie abyś mnie zbanowała i w swojej bezsilności posłusznie to zrobiłaś dając mi tyle satysfakcji i zadowolenia jak naprawdę powinna dać kobieta posłuszna. Nie przejmuj się nie tylko ja Tobą kręcę robią to także inni Twój wklejony tekst jest tego dowodem

Kejdi napisał(a):"Nie poznaje Cie" Wink
"Liczba ostrzeżeń nauczyła mnie myśleć i szukać, poza tym nie chce dostać bana, bo forum jest całkiem przyjemne i dużo można się tutaj dowiedzieć, pozdrawiam Smile"

Mała dygresja do Olka jesteś na rodzinnej imprezie, na której obchodzicie osiemdziesiąte urodziny dziadka nagle widzisz, że suwak w spodniach solenizanta opuszczony jest do dołu, co robisz krzyczysz na cały pokój dziadku ptaszek Ci wyleci czy dyskretnie zwracasz mu uwagę, ponieważ jest to przypadek tak rzadki. Odwrotna sytuacja grono kupli i jeden niechluj, który nagminnie łamie zasady dobrych manier...... Podejrzewam, że dla Ciebie niema to różnicy, lecz gdybyś posiadał zdrowy rozsądek i miał troszkę taktu zauważyłbyś różnice.Z Twojego punktu widzenia jest tylko białe i czarne i tak można, więc także nie powinno Cię to dziwić, że uchodzisz za prostaka z małą władzą na tym forum.Podkreślaj dalej literówkę to jedno co robisz dobrze Smile no może nie ty tylko program komputerowy Smile))

Pozdrawiam bumboo

bumboo napisał(a):Długo myślałem, co Ci odpisać, ale jak i w Twoim przypadku tak i moderatora Olka twierdze, że nie warto podejmować dyskusji,
Wielka szkoda, że mimo wytężonej pracy tak bystrego mózgu nie udało Ci się udzielić odpowiedzi na temat.
bumboo napisał(a):ponieważ uważam was za jedną wielką pomyłkę wolfika. Jeszcze raz wam napiszę myślenie nie boli, popełniacie więcej błędów w swoich działaniach niż najgorsi dyslektycy Tego forum. Oczywiście nie chodzi tu o ortografie, lecz co bym nie napisał i tak tego nie zrozumiecie skoro tych debilnych działań jest tak wieleSmile
Konkrety bumboo, konkrety. Inaczej faktycznie nie mamy o czym rozmawiać. Dodatkowo uważaj na język bo ban znów wisi w powietrzu. Nie widzę powodu do traktowania Cię ulgowo.
bumboo napisał(a):Co mogę dodać na koniec ortografia to nie wszystko.
Oczywiście, napisałam to już wcześniej ale postanowiłeś, że nie odniesiesz się do tamtej wypowiedzi.
bumboo napisał(a):Nawet debil potrafi napisać tekst w Wordzie używając F7 następnie użyć Ctrl c potem Ctrl v po wszystkim dopisując sobie tekst "Piszę poprawnie po polsku".
Widać Ty, mimo sędziwego wieku nie osiągnąłeś nawet takiego poziomu.
bumboo napisał(a):No cóż mamy poprawnie piszących moderatorów szkoda tylko że wasze pozostałe rażące błędy Mozilla Firefox nie podkreśla na czerwono
Podobnie jak błędów stylistycznych. Skoro uważasz, że poprawne wysławianie się jest już poza Twoim zasięgiem/nie potrzebne to rób tak dalej, jednak nie zabraniaj przywiązywania do tego wagi innym.
bumboo napisał(a):P.S Ciekawe jak długo będziecie myśleć o co mi chodzi, tu żaden program wam nie pomoże.
Prosty umysł sprzątaczki nie jest w stanie ogarnąć takiej abstrakcji, więc może nas w końcu oświecisz ?
bumboo napisał(a):Jeszcze jedno Kejdi użytkownikom daje się ostrzeżenia za błędy i naruszanie regulaminu a powiedz mi, kto wam ma dać za wasze błędy?
Widocznie w tym celu powstał ten temat. Możecie sobie dalej rozważać nad kompetencją moderatorów bądź jej barkiem. Jeśli administrator forum uzna to za słuszne, zdejmie z funkcji kogo będzie mu się podobało.
bumboo napisał(a):Dajesz mi tyle satysfakcji w swoich nieporadnych działaniach moderatora, że tak naprawdę robisz to, co przyjdzie mi do głowy. Nie umiesz rozstrzygać konfliktów, nakazałem Ci wyraźnie abyś mnie zbanowała i w swojej bezsilności posłusznie to zrobiłaś dając mi tyle satysfakcji i zadowolenia jak naprawdę powinna dać kobieta posłuszna.
Owszem konflikty wywoływane tylko na potrzeby konfliktu rozwiązywane są i będą w taki właśnie sposób. Cóż mogę więcej powiedzieć ? Wyrazy współczucia dla najbliższych skoro satysfakcję potrafisz czerpać tylko z szarpaniny i przekręcania faktów tak jak jest Ci na rękę.
bumboo napisał(a):Nie przejmuj się nie tylko ja Tobą kręcę robią to także inni Twój wklejony tekst jest tego dowodem
Kejdi napisał(a):"Nie poznaje Cie" Wink
Nazywaj to sobie jak chcesz. Ja nie uważam tego za kręcenie. Cieszę się z poprawy użytkownika, który jeszcze niedawno w ciemno pytał o wszystko a mało czytał.
Jeśli zachodzi taka potrzeba to wszyscy ponoszą odpowiednie do przewinienia konsekwencje swoich działań niezależnie od ilości wazeliny.

bumboo napisał(a):Mała dygresja do Olka jesteś na rodzinnej imprezie, na której obchodzicie osiemdziesiąte urodziny dziadka nagle widzisz, że suwak w spodniach solenizanta opuszczony jest do dołu, co robisz krzyczysz na cały pokój dziadku ptaszek Ci wyleci czy dyskretnie zwracasz mu uwagę, ponieważ jest to przypadek tak rzadki. Odwrotna sytuacja grono kupli i jeden niechluj, który nagminnie łamie zasady dobrych manier...... Podejrzewam, że dla Ciebie niema to różnicy, lecz gdybyś posiadał zdrowy rozsądek i miał troszkę taktu zauważyłbyś różnice.Z Twojego punktu widzenia jest tylko białe i czarne i tak można, więc także nie powinno Cię to dziwić, że uchodzisz za prostaka z małą władzą na tym forum.Podkreślaj dalej literówkę to jedno co robisz dobrze Smile no może nie ty tylko program komputerowy Smile))
Nie jestem Olkiem i nie interesuje mnie kogo miałeś na myśli stosując takie porównania. Jednak odpowiem w swoim imieniu. Myślę, że zrozumiesz o co mi chodzi.

Jeśli dziadek, z którym do tej pory sprawy załatwiano w sposób kulturalny i dyskretny zaczyna wychodzić z założenia, że z racji wieku/doświadczenia wolno mu wszystko i na coraz więcej sobie pozwala testując nerwy innych dla własnej zabawy to ja dla takiego dziadka tracę szacunek.

bumboo napisał(a):Pozdrawiam bumboo
Pozdrawiam równie serdecznie.

bumboo napisał(a):Mała dygresja do Olka jesteś na rodzinnej imprezie, na której obchodzicie osiemdziesiąte urodziny dziadka nagle widzisz, że suwak w spodniach solenizanta opuszczony jest do dołu, co robisz krzyczysz na cały pokój dziadku ptaszek Ci wyleci czy dyskretnie zwracasz mu uwagę, ponieważ jest to przypadek tak rzadki.
Na forum nie ma rzadkich przypadków są tylko leniwe osoby które nie potrafią wykorzystać tego co mają na talerzu.
Osiemdziesiąte urodziny dziadka są kiepskim przykładem.Bo na forum nie m,a takich osób a w tym wieku jest to naprawdę zwykła sprawa i nie jest to rzadki przypadek.Na pewno nie krzyczę tego na cały głos i jeśli jest to riposta do poprawiania i dawania uwag na forum ogólnym w topicu,to nie postarałeś się.
bumboo napisał(a):Odwrotna sytuacja grono kupli i jeden niechluj, który nagminnie łamie zasady dobrych manier
Wtedy wszyscy się śmieją i mówią mu "ogarnij się" i z reguły to działa.Na forum rówieśnicy też zwracają sobie uwagi ale często się to kończy kłótnią którą należy usunąć lub po prostu nie zwracają uwagi lub zwracają uwagę która nie pomaga.Rozumiem że osoby w Twoim wieku ciężko zmienić zwyczaje ale to już Twój problem w tym etapie życia.Jest masa osób które dostają pw z ostrzeżeniem i przede wszystkim piszą na pw.Ci którzy pisali wiedzą że można się dogadać na poziomie.Serdecznie ich pozdrawiam i dziękuję że są.

bumboo napisał(a):nie powinno Cię to dziwić, że uchodzisz za prostaka z małą władzą na tym forum.Podkreślaj dalej literówkę to jedno co robisz dobrze Smile no może nie ty tylko program komputerowy Smile)
Przy Tobie nie zdziwi mnie już nic.Nie pofatygowałeś się żeby nawet napisać cokolwiek na pw.Od razu rzucasz obelgi które równie dobrze pasują do Ciebie i Twoich wypowiedzi które są nie na miejscu.
Dawno nie miałeś takiego moderatora który by przesiedział więcej dni na forum niż masz włosów na głowie i to Cię boli.Czepiasz się każdego kto zna lepiej to forum niż Ty sam siebie.Począwszy od Kesi , Kejdi a teraz mnie.

Twoje pozdrowienia są równie sztuczne jak wiadomości generowane przez system ostrzeżeń forum o który rozchodzi się w tym temacie.

Dzięki tobie dodano nowych modów,stawałeś na głowie żeby to się udało ale z nowym naborem nie masz nic wspólnego więc oddaj głos administracji w tej sprawie.

Jeśli moja wypowiedź Cię nie usatysfakcjonowało to wiedz że od prostaka nie dowiesz się niczego czym Ty się bawisz.

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

Temat zamknięty

Skocz do: