11.04.2012, 21:35
Nie ma się co przejmować,że coś nie idzie. Ja mam kilku klientów i oni są bardzo zadowoleni z mego doradztwa a co gorsze, że u mnie wszystko nie kwitnie jak bym chciał ale być może to wygórowane oczekiwania mam w stosunku co do swej osoby. Fotosynteza jest,rośliny co 2 tyg. przycinka (zresztą mnie to trochę już męczy choć widzę w tym pieniądze to tnę
)
więc nie martw się ja zieloną wodę miałem kiedyś bo lubiłem przeginać z nawozami teraz ma lampkę którą uruchamiam raz na tydzień przy podmianach na 2h i nawet bym buzię umył w tej wodzie
Pewnie, że nie masz ideału zbirnika!!!
Brakuje Ci 0,0000001 % Żarcik
)więc nie martw się ja zieloną wodę miałem kiedyś bo lubiłem przeginać z nawozami teraz ma lampkę którą uruchamiam raz na tydzień przy podmianach na 2h i nawet bym buzię umył w tej wodzie
Pewnie, że nie masz ideału zbirnika!!!
Brakuje Ci 0,0000001 % Żarcik

Dobrze wiesz, że masz świetne akwarium i 90% akwarystów chciałoby aby ich akwariów tak wyglądało jak Twoje po ataku glonów. Jedyne co bym zmienił, to zabudował lampy.
. Jedynie czy jest sens i chęci. Powtórzę się, masz świetne akwarium, oczywiście mogło by być lepsze, ale nie wiele. Nie myślałeś o wystawieniu części kompozycji nad wodę? Manado od gapiłem od Ciebie i nie żałuję.
!