9
No i ja się może przywitam (jak to jest w tradycji) ;-)
Łukasz
Lat 30
Zamieszkały - Górny Śląsk
Hobby - Góry, Muzyka, Literatura, Rower, Gry no i od niedawna znów Akwarystyka :-)
Forum czytam jakiś czas i powoli się uzależniam.
Pozdrowienia
126l BW Amazonki
200l Centralna Ameryka
450l Ameryka Południowa
+ kilka szkieł do różnych innych celów służących...
6
Już się przywitałem w wątku na temat chorób, ale dopiero teraz znalazłem ten wątek służący do przywitań. Mam na imię Piotr i posiadam aktualnie akwarium 30 L. Obsada trochę niefortunna bo 8 podarowanych neonek, ale wkrótce będę zmieniał na jakieś nano-rybki zapewne razpora galaxy.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Użytkowników forum, a przede wszystkim Administratorów oraz Moderatorów
0
Witam, mam na imię Krystyna i ciągle coś poprawiam i robię w moim akwarium, bo zawsze można lepiej
Cinema Paradiso - tanie i ekskluzywne
noclegi Poznań
firstposition.pl - skuteczne
pozycjonowanie stron internetowych
23
Witamy cię Krystyno ;].
[11l-Zbiera kurz na półce]
[25l-Czeka na nową aranżacje]
[112-ogólne]
0
Witam, jestem na tym forum pierwszy raz mam nadzieję że zostanę tu dłużej bo niedawno zainwestowałam w akwarium
1
Hello jestem Iwona, dzień dobry

Na forum od jakiegoś czasu jako bierny czytacz, a od kilku dni jako czynny pisacz również

Pozdrawim :*
4
Witam, jestem Piotrek mam 20 lat, mieszkam w Puławach na Podkarpaciu koło Rymanowa, akwa mam 95L i od teraz dopiero o niego dbam. Głównie zajmuję się gastronomią i grą na fortepianie. Od niedawna
to akwarium jest jedną z ważniejszych rzeczy w moim domu

a to gdzie mieszkam

noclegi.pulawy.pl
0
Witam serdecznie. Mam nadzieję że doradzi mi ktoś jeśli chodzi o dobór akcesorii do akwarium i doboru rybek. W młodszych latach gryzły mi sie rybki i nie chce powtorki. Pozdrawiam.
0
no cześć
witaj
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2011, 21:58 {2} przez
kapodiso.)
0
Cześć wszystkim, jestem Mammed. W spadku po mojej byłej zostało mi kilka baniaków i zamierzam je wykorzystać. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali i pomocni, gdyż nigdy wcześniej nie zajmowałem się tego typu "zwierzyną". Pozdrawiam, M.