• 7 Głosów - 4.29 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jesteś nowy? Przywitaj się!

No i ja się może przywitam (jak to jest w tradycji) ;-)

Łukasz
Lat 30
Zamieszkały - Górny Śląsk
Hobby - Góry, Muzyka, Literatura, Rower, Gry no i od niedawna znów Akwarystyka :-)

Forum czytam jakiś czas i powoli się uzależniam.

Pozdrowienia

126l BW Amazonki
200l Centralna Ameryka
450l Ameryka Południowa

+ kilka szkieł do różnych innych celów służących...

Już się przywitałem w wątku na temat chorób, ale dopiero teraz znalazłem ten wątek służący do przywitań. Mam na imię Piotr i posiadam aktualnie akwarium 30 L. Obsada trochę niefortunna bo 8 podarowanych neonek, ale wkrótce będę zmieniał na jakieś nano-rybki zapewne razpora galaxy.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich Użytkowników forum, a przede wszystkim Administratorów oraz Moderatorów Smile

Witam, mam na imię Krystyna i ciągle coś poprawiam i robię w moim akwarium, bo zawsze można lepiej Wink

Cinema Paradiso - tanie i ekskluzywne noclegi Poznań
firstposition.pl - skuteczne pozycjonowanie stron internetowych

Witamy cię Krystyno ;].

[11l-Zbiera kurz na półce]
[25l-Czeka na nową aranżacje]
[112-ogólne]

Witam, jestem na tym forum pierwszy raz mam nadzieję że zostanę tu dłużej bo niedawno zainwestowałam w akwarium Smile

Hello jestem Iwona, dzień dobry Big Grin
Na forum od jakiegoś czasu jako bierny czytacz, a od kilku dni jako czynny pisacz również Wink Pozdrawim :*

Witam, jestem Piotrek mam 20 lat, mieszkam w Puławach na Podkarpaciu koło Rymanowa, akwa mam 95L i od teraz dopiero o niego dbam. Głównie zajmuję się gastronomią i grą na fortepianie. Od niedawna
to akwarium jest jedną z ważniejszych rzeczy w moim domu Big Grin
a to gdzie mieszkam Smile
noclegi.pulawy.pl

Witam serdecznie. Mam nadzieję że doradzi mi ktoś jeśli chodzi o dobór akcesorii do akwarium i doboru rybek. W młodszych latach gryzły mi sie rybki i nie chce powtorki. Pozdrawiam.

no cześć
witajSmile

Cześć wszystkim, jestem Mammed. W spadku po mojej byłej zostało mi kilka baniaków i zamierzam je wykorzystać. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali i pomocni, gdyż nigdy wcześniej nie zajmowałem się tego typu "zwierzyną". Pozdrawiam, M.

Skocz do: