• 8 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200 l towarzyskie] Kejdi

Morilek napisał(a):No akwarium Super a ta jezierza hmm marzenie w zasięgu ręki Tongue Bardzo fajny ciepły klimat.
Może mały update?
A będzie, będzie, bo planowane są niewielkie zmiany Smile
Jeszcze nie teraz w każdym razie.
jakubs napisał(a):czy np ta aukcja jest dobra ? http://www.allegro.pl/item523276516_symf...ac73x.html
tylko że teraz kupiłem Planta Gainer Classic i Makro więc muszę czekać aż się skończy.
Ja mam z innej, ale to pewnie to samo.

Szkoda bo ciekawość mnie zżera masz takie ładne te zbiorniczki mmmmmmmm

Kejdi napisał(a):

Kejdi jak parze na to akwarium to jest wg. mnie najlepsze na forum Wink gratuluje Smile obsada świetnie dobrana rośliny piękne a ten żwir ummmmm Tongue gratuluje Smile szkoda że swoje sprzedałem Wink może kiedyś do tego wrócę Wink

Morilek napisał(a):Szkoda bo ciekawość mnie zżera masz takie ładne te zbiorniczki mmmmmmmm
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła... Wink
w sumie prezentacja pojawiła się dość niedawno, nie zmieniło się aż tak wiele aby robić aktualizację.
Jak coś się zmieni i z efektów będę zadowolona to na pewno pojawią się nowe zdjęcia.
peter10 napisał(a):Kejdi jak parze na to akwarium to jest wg. mnie najlepsze na forum Wink gratuluje Smile obsada świetnie dobrana rośliny piękne a ten żwir ummmmm Tongue gratuluje Smile
Oj peter.... bardzo miło mi się czyta takie rzeczy, ale to jednak spora przesada Big Grin Wink
peter10 napisał(a):szkoda że swoje sprzedałem Wink
No tak, to był głupi pomysł, wiele osób Ci to mówiło...

Piękne akwarium, co tu dużo mówić, widać, że znasz się na rzeczy Smile
A te razborki cudowne.

96l żyworódkowe
3+3 zmienniak plamisty + kilka młodych
1+3 molinezja ostrousta
5 kirysek spiżowy

A ta jeźerza, pistia, rogatek i nurzaniec mmmmm cudo :* kejdi jesteś The Best-ciak

Sorki zagalopowałem się... Wink

To akwarium pokazywałam juz kilkunastu osobom... wszyscy uważają, że dostałam lekkiego p....dolca na punkcie rybek, bo jak juz zejdzie się na temat mojego akwa to włączam kompa i pokazuje Twoje, jako najfajniejsze jakie widziałam.
Jest takie zadbane, harmonijne, kobiece... zazdorszcze. Wink
A ten żwir nie dość, że ma bardzo ładny ciepły kolor to jeszcze wzbudza takie kontrowersje! I to mi się podoba!

Dziękuję wszystkim, jest mi bardzo miło Smile

malutka243 napisał(a):A te razborki cudowne.
Na początku zamiast nich miały być Razbory espei ale w sklepie akurat ich nie było. Ten gatunek wydał mi się równie ładny, więc postanowiłam, że nie będę czekać Smile
czarnulaola napisał(a):To akwarium pokazywałam juz kilkunastu osobom... wszyscy uważają, że dostałam lekkiego p....dolca na punkcie rybek,
Hehe Smile nie przejmuj się, to dość nieszkodliwe zboczenie Big Grin też tego słucham.
czarnulaola napisał(a):bo jak juz zejdzie się na temat mojego akwa to włączam kompa i pokazuje Twoje, jako najfajniejsze jakie widziałam.
Osobiście uważam, że jest sporo ładniejszych zbiorników i też mam takie swoje ulubione do pokazywania Big Grin
Niemniej jednak, jest to bardzo miłe Smile
czarnulaola napisał(a):Jest takie zadbane, harmonijne, kobiece... zazdorszcze. Wink
A ten żwir nie dość, że ma bardzo ładny ciepły kolor to jeszcze wzbudza takie kontrowersje! I to mi się podoba!
Faktycznie, można powiedzieć, że wzbudza kontrowersje Wink
Mi też bardzo podoba się jego kolor, ale gdybym teraz zakładała akwarium, to najprawdopodobniej zdecydowałabym się na coś jeszcze drobniejszego, nawet kosztem koloru. Prawdopodobnie byłby to zwykły piach a tu wiadomo, że pod względem kolorystycznym nie ma szalonego wyboru Sad

Kejdi tak patrzę na to twoje akwa i tak sobie myślę, że w następnym życiu zrobię sobie takie samo. Mam nadzieję że sie nie pogniewasz ale zapisałam sobie fotki na swoim kompie i będę się na nich wzorować.
Nie wiem komu tam się nie podoba żwirek w akwa, ale moim zdaniem świetnie pasuje do całości (lepiej niż gdyby był czarny) aranżu i do rybek.
Pamiętasz może jaki gatunek cryptokoryny rośnie przed nurzańcem, mają takie brązowawe liście?

Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.

Esmeralda napisał(a):Kejdi tak patrzę na to twoje akwa i tak sobie myślę, że w następnym życiu zrobię sobie takie samo. Mam nadzieję że sie nie pogniewasz ale zapisałam sobie fotki na swoim kompie i będę się na nich wzorować.
Jeśli Ci się podoba to czemu nie Smile Na pewno się nie pogniewam, ale myślę, że możesz zacząć już teraz Big Grin
Esmeralda napisał(a):Pamiętasz może jaki gatunek cryptokoryny rośnie przed nurzańcem, mają takie brązowawe liście?
Najbardziej pasuje mi to do Zwartki walkera
(Cryptocoryne walkeri)
Pewności jednak nie mam, jej liście mogą mieć różne ubarwienie.

Skocz do: