• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fury nasze i nie tylko..!

hmm moim to Volkswagen touranWink albo ford focusWink lubie duze samochody, hmm a marzeniem to hummer;p

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

Hummer... osobiście nie podoba mi sie za to Touran ooo tak jest fajny. Big Grin

"...mylić się jest rzeczą ludzką...."

niom Wink nie wiem czemu ale podobaja mi sie wany(nie wiem jak sie pisze poprawnie;p czarny i przyciemnione szyby, aluski, i mozna jechac;p

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

No powiem Ci że też mi sie tak podoba Smile a Volkswagen to dobra marka moim zdaniem Smile W Tokyo Drift był Touran Smile

Tu go masz:

bercia289 napisał(a):niom Wink nie wiem czemu ale podobaja mi sie wany(nie wiem jak sie pisze poprawnie
Poprawnie wanny...
No cóż ja jeszcze w wannie nie jeździłem ale lubie majsterkować także może kiedyś dorobie sobie z 3 kółka i wioooo

Nie wiem co to miało wspólnego z tematem no ale ok......

A co sadzicie o BMW?
Dla mnie samochod posiada 2 oblicza,z jednej strony to samochod dla dresiazy ale z drugiej strony to bóg w dziedzinie prowadzenia i pewnosci pokonywania zakretow.
Czy,którys z was jezdził BMW i jaka?

To ze mam nick laska nie znaczy ze jestem dziewczyną a no i nie trzymajcie ryb w słoikach

BMW 325 Tds z zawieszeniem z M-power 2,5 l pojemności 140 KM idealne połaczenie pewnośc jazdy i wygoda. Powiem tak BMW stało się autem dresów bo można bardzo tanio sprowadzić bardzo szybki wózek i dlatego tak sie ta marka wkręciła w kręgi młodych ludzi.... Nie ma znaczenia tu marka samochodu tylko zależy wszystko od charakteru kierowcy. Dres nawet jak wsiądzie do Maybacha to i tak zostanie dresem. Więc co do BMW nie mam żadnych zastrzeżeń to piękne auta ale i tak Opel jest the bestBig Grin

Moim marzeniem jest Audi TT Big Grin lubię oryginalne samochody, które nie wyglądają jak każdy inny Tongue super jest jeszcze VW New Beetle, ale wolałabym coś bardziej sportowego i szybkiego...

A ja bym chciał nową BMW M3 i by mi wystarczyło audi tt tez jest fajna ma cos takiego w sobie Big Grin

Oddam suma rekiniego za darmo.

Skocz do: