Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l - narożne - OGÓLNE] wikiii

dzięki za miłe słówka wszystkim Smile

Bardzo ładne fotka z opisem "papuźka pomarańczowa skacząca po jedzonko" fajnie wyszło Smile

Akwaria obecnie nie posiadam, będę miał nowe na początku wiosny :P

Moim zadaniem masz za mało roślin ( albo się jeszcze nie rozrosły ) . Powinnaś te wyższe rośliny na sam tył akwa ( jeżeli są to przepraszam ) .
A po za tym jest twój baniak jest fajny Smile

P.S Super rybki Big Grin

Akwa już teraz całkiem inaczej wygląda, ale narazie fotek nie dam bo nie mam. Jak będzie wszystko skończone to zrobie fotki i dodam. Smile

Przyznam, że z niecierpliwością czekam.
Zawsze z zaciekawieniem przyglądam się, jak w nietypowych akwariach /narożne właśnie takie dla mnie jest/ ludzie radzą sobie z aranżacją, rozwiązywaniem problemów z dołożeniem oświetlenia itp. Trochę trzeba pogłówkować.

Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.

Tak, to prawda trudno zagospodarować takie akwarium. A mi się to nie udaje niestety Sad nie mam pomysłu i ciągle myśle....

wikiii napisał(a):Tak, to prawda trudno zagospodarować takie akwarium. A mi się to nie udaje niestety Sad nie mam pomysłu i ciągle myśle....

Śliczności!
Ja bym dała na tło czarną folię przylepną. Te roślinki będą wyglądały super.
Gratuluję zmysłu artystycznego!

O, już dałaś czarne tło... ehhh... jakaś nierozgarnięta jestem :/
Tak czy siak, pikne akwa!

240 litrów

...bez przesady... Shy nie jest aż takie śliczneWink. Mi się osobiście nie podoba... może teraz będzie lepiej wyglądać... zobaczymy... Big GrinTongue

Daj foty wikii plis Smile Fajne masz to akwarium ma taki swój urok. Popuźe są EXSTRA te twoje Smile

foty będą niedługo... bo korzeń sie namacza...
Temat zamknięty

Skocz do: