4
Bardzo fajnie tylko ten korzeń przestaw może ze środka na lewo, przed roślinkę i filtr. Obecnie trochę przytłacza, jest za blisko szyby jak na centralną strukturę.[/i]
9
Kurde ładnie to wygląda tylko szkoda że takie małe litraże, czemu tylko tyle?Ja wiem że to i tak lepiej dla bojka jak szklana kulka ale jednak nieco za mało, gdybyś się pokusił i 112litrów to juz widze że aranżacja była by piękna skoro teraz minimalistycznie ale ze smakiem to...
Przesiadka... [Progress <Complete>] Szukam Akwarystów z Dolnośląskiego. Kontakt prv
http://www.akwaswiat.net/-180l-typowy-kl...38954.html
0
Litraż mały, ale wygląd bardzo ciekawy

.
2
AKTUALIZACJA 10.06.15
------------------------------
Witam. Minęło dobrych pare miesięcy a w zasadzie prawie cały rok od ostatniej aktualizacji. Przez ten czas zmieniło się sporo, czy na lepsze oceńcie sami.
Co do bojowników które wcześniej trzymałem niestety część pozdychała jak to często bywa z rybami z plastikowych kubków, a część rozdałem.
Przez wspomniany okres dochowałem się pierwszego pokolenia własnych gupików (4 samce) które mają w tej chwili około roku. Drugie pokolenie i prawdopodobnie ostatnie w najbliższym czasie ze wzg. na litraż pochodzi z grudnia (4 samce 2 samice)
Zmieniłem też wystrój samego akwarium. Zostawiłem tylko jeden duży korzeń, pozbyłem się większości słabo rosnących/żółknących roślin a na ich miejsce zasadziłem
myriophyllum w tle. Ze względu na mały litraż nie mam wielkiego pola do popisu ale mam nadzieje że wygląda to nie najgorzej.
Pozdrawiam
[/align]
Fotki:
9
Moim skromnym zdaniem wygląda pięknie ,zrobić w 25l taki klimat no... ,powiem ci tak :czekam na twój
większy zbiornik.