• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[80l] Ogólne

Zmień jeszcze tą fototapetę na np.czarny brystol,wywal te okropne "skałki",dosadź więcej szybko rosnących roślin na tył.Możesz dodać jeszcze jakiś fajny korzeń.Powinno być ok.
Pozdrawiam ;-)

peter10 napisał(a):Nadal mi się nie podoba. Fakt , doszło roślin ale ten żwir i skałka... możesz bardziej ukryć sprzęt.

rafiksrz16 napisał(a):Zmień jeszcze tą fototapetę na np.czarny brystol,wywal te okropne "skałki",dosadź więcej szybko rosnących roślin na tył.Możesz dodać jeszcze jakiś fajny korzeń.Powinno być ok.
Pozdrawiam ;-)

To nie są skałki tylko piaskowiec Tongue I rybki go lubią... W dzień buszują w nim kirysy i glonojady a w nocy śpią w nim inne ryby Smile

BaNaNeK napisał(a):
peter10 napisał(a):Nadal mi się nie podoba. Fakt , doszło roślin ale ten żwir i skałka... możesz bardziej ukryć sprzęt.

rafiksrz16 napisał(a):Zmień jeszcze tą fototapetę na np.czarny brystol,wywal te okropne "skałki",dosadź więcej szybko rosnących roślin na tył.Możesz dodać jeszcze jakiś fajny korzeń.Powinno być ok.
Pozdrawiam ;-)

To nie są skałki tylko piaskowiec Tongue I rybki go lubią... W dzień buszują w nim kirysy i glonojady a w nocy śpią w nim inne ryby Smile

To zamiast w nim będą spały w korzeniu... Oczekujesz pozytywnych opinii, to pozbądź się tego "paskudztwa".
Tyle osób ci radzi żebyś to wywalił a ty nadal swoje...

Cytat:To zamiast w nim będą spały w korzeniu... Oczekujesz pozytywnych opinii, to pozbądź się tego "paskudztwa".
Tyle osób ci radzi żebyś to wywalił a ty nadal swoje...

Dobrze ;P tylko skąd wziąć dobry korzeń?

BaNaNeK napisał(a):Dobrze ;P tylko skąd wziaść dobry korzeń?

Z zoologicznego. Ja kupiłam w zoologu już moczony pół roku Wink

72l - parę roślin, same glony, ślimaki. Reszty istot żywych nie odnotowano.

U mnie w zoologicznym mało co jest ;/ A jak jest to cena kosmiczna...

To możesz kupić na allegro

Ja swój korzeń z 450-tki mam z allegro od kolegi z forum Wink a w 240l wszystko w sklepie kupowałem.

BaNaNeK napisał(a):U mnie w zoologicznym mało co jest ;/ A jak jest to cena kosmiczna...

a mieszkasz blisko lasu???
jeś;i tak i chodzisz na grzyby to widzisz jakieś zwalone drzewa....
to upiłuj se korzeń i bedzie git
tylko nie z iglaków :-)

BaNaNeK napisał(a):Molinezje kirysy platki gupiki neony glonojady bojownika
Pooddawaj molinezje, glonojady i najlepiej gupiki.

BaNaNeK napisał(a):I rybki go lubią... W dzień buszują w nim kirysy i glonojady a w nocy śpią w nim inne ryby Smile

Skoro masz jedną kryjówkę to się nie dziw że tylko tam siedzą.

Piszę poprawnie po polsku.

Dbaj o stylistykę i ortografię.

Skocz do: