Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moderatorzy - "niesprawiedliwe" ostrzeżenia

Nie uważam, żeby to była przesadza.
Podałam Cię jako przykład Smile

andrzejkowac nie jest źle, ja też znam rosyjski, uczyłam się go 6 lat i teraz praktycznie na okrągło się nim posługuje. Wystarczy mieć pracę w pobliżu miejsc odwiedzanych przez naszych sąsiadów.
Można zawsze też pracować w hotelu, który ma podpisaną umowę z rosyjskim biurem podróży.
Gadam też biegle po angielsku i troszkę po włosku, no ale ja mam specyficzną pracę gdzie się człowiek osłucha wszystkich języków włącznie z koreańskim.
--------------------------------------------------------------------------------------

Myślę, że temat można zamknąć.

W razie gdyby ktoś miał jakieś "ale" do przydzielonego ostrzeżenia proszony jest o kontakt na PW z moderatorem, który to ostrzeżenie przydzielił.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

no i szlag mnie trafil, bo dostalam nastepne procenty zatytuowane "pisz poprawnie", dlatego chcialabym sprecyzowac po raz ostatni, ze nie mam mozliwosci pisania wyrazow z polskimi znakami. Zwrot "pisz poprawnie" nic mi nie mowi, poniewaz moja skladnia, interpunkcja, stosowanie wielkich liter oraz innych regol polskiego jezyka sa idealne!!!!
Chcialabym wyjasnic wszystkim zainteresowanym, ze komputery, ktore uzywam nie maja polskich znakow BO SA W ANGLII, a ze uzywam komputerow z mojej pracy- mamy wiele stanowisk, to nie bede kazdego przestawiac.
Jezeli komus sie to nie podoba, to prosze mi kupic polska klawiature i przeslac (adres podam na pw).
Nie rozumiem jakim cudem od jednego moderatora moglam dostac + (jak jeszcze byly) za poprawna pisownie, a drugi moderator sie mnie o to samo notorycznie czepia.

Plus na forum akwarystycznym za poprawną pisownię ? :/ Big Grin

viktim przede wszystkim powinnaś uzgodnić to na pw z danym moderatorem.Znam Twoją sytuację i zwróciłem przy Twoim przypadku uwagę naszym moderatorom.Z tego co mi wiadomo za błąd ortograficzny.Nie jesteś karana za brak polskich znaków w pisowni.Możliwe że moderator może się też do tego przyczepić,gdyż kiedyś miałaś to napisane w sygnaturze a nie każdy zna odrębny przypadek więc trochę wyrozumiałości. Smile

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

pisalam na pw do tego moderatora wielokrotnie, a takze otwarcie na forum, ale juz nie mam sily. Procenty dostalam na podstawie tej wypowiedzi: http://www.akwaswiat.net/zdychajace-neon...#pid112132

mozna zobaczyc, ktore wyrazy sa wyszczegolnione.

Prosilabym o troche wyrozumienia ze strony moderatorow rowniez, nie kazdy musi miec magistra polonistyki podpartego studiami podyplomowymi z informatyki tak jak ja, zeby moc sie wypowiedziec na forum.
Mozemy sie spotkac z roznymi powodami zlej pisowni poczawszy od oklepanej dysleksji po dysgrafie i dysortografie. Nie powinnismy negowac ludzi, ktorzy nie mieli szczescia albo talentu do nauki.
Mysle, ze tak szczegolowe zwracanie uwagi na czyjas pisownie jest nie na miejscu oraz narusza prawa osobiste, a takze moze byc uwazane jako dyskryminacja.

JESZCZE RAZ PROSZE WSZYSTKICH O WYROZUMIALOSC I ZDROWY ROZSADEK.

Mamy prawo nie wiedziec i nie umiec..... gorzej jak nie chcemy Smile

viktim napisał(a):gorzej jak nie chcemy Smile
I właśnie o tym mowa. Wystarczy zmienić przeglądarkę na Mozillę, gdzie jest wbudowany słownik.

Pewnie już ktoś to przede mną napisał.

Coz, nie musze wszystkim po kolei tlumaczyc, ze w moim przypadku (powody sa znane wtajemniczonym) jest to niemożliwe.
Dziekuje za wsparcie, Olku Big Grin

Dzisiaj dostałem ostrzeżenie za własny temat 700l , był to ciąg dalszy 450-paletki.
Miałem uzupełnić opis , zaglądam więc i jestem przerażony, szok. Moderator Olek zrobił jeden wielki bajzel, posty poprzestawiane , zginął początek. Pierwsza strona zaczyna się od środka tematu.
Za tym to ja wnoszę o ukaranie w/w. Proszę o doprowadzenie mojego tematu do pierwotnego stanu.

Pozdrawiam.
Piotrek.

pyrkosz61 napisał(a):Dzisiaj dostałem ostrzeżenie za własny temat 700l , był to ciąg dalszy 450-paletki.
Miałem uzupełnić opis , zaglądam więc i jestem przerażony, szok. Moderator Olek zrobił jeden wielki bajzel, posty poprzestawiane , zginął początek. Pierwsza strona zaczyna się od środka tematu.
Za tym to ja wnoszę o ukaranie w/w. Proszę o doprowadzenie mojego tematu do pierwotnego stanu.

Proszę jest jak było i co dalej?
Każde akwarium ma mieć swój wątek.
Tam pokazujesz raz stare (400) raz nowe (700).
Każdy dostaje ostrzeżenie w takiej sytuacji.

450 została zamieniona na 700setke i poza szkłem nic się nie zmieniło więc po co mi nowy temat.
Reakcja po dwóch miesiącach , to kpina. A i tak nie są jeszcze po kolei.

Pozdrawiam.
Piotrek.

Są po kolei wiem że jest tam chaos.Nadal nie uważasz że nie warto skopiować całej pierwszej strony wątku i wkleić ją tam gdzie zaczyna się 700?Nie dziwie się że nie odnajdujesz tam porządku.Mówisz że jest wszystko to samo: obsada wystrój i ryby a fotki w większości są samych ryb(może dlatego trudno złapać nam ciąg wydarzeń? Smile.Jak Ty nie wiesz co gdzie kiedy się zaczyna to już Twój problem.
pyrkosz61 napisał(a):A i tak nie są jeszcze po kolei.
Nie lubię jak ktoś zmyśla.
Znam system dzielenia i sklejania wątków i wszystko jest jak było,uwierz mi.
Wątek został też wyczyszczony.

pyrkosz61 napisał(a):po co mi nowy temat
Może tu jest sęk.Nie tworzysz wątku dla siebie tylko dla innych,wątek ma być przejrzysty dla wszystkich.Dla siebie obydwa zbiorniki masz na co dzień.
pyrkosz61 napisał(a):Reakcja po dwóch miesiącach , to kpina.
Pozwól że sam będę organizował moją pracę na forum.

Temat zamknięty

Skocz do: