• 8 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200 l towarzyskie] Kejdi

BETTAmaniak napisał(a):Żwir razi w oczy widza.

Ostatnio przez żwirek Kejdi dostałem porażenia mózgowego i do tej pory sie po tym nie pozbierałem ;/ A tak poza tym to bardzo ładne akwarium takie harmonijne i ciekawe gratulacje Kejdi =) ^^

126l-akwarium towarzyskie

Cytat:Pierwszy był planta gainer classic, później szybko przerzuciłam się na symfonię i K2SO4.
Czemu szybko przerzuciłaś się na symfonię? Coś jest nie tak z plantą? Ja właśnie kupiłam JBL - 1 kropelka na 24 godz., ale pomyślałam, że potem wypróbuję właśnie plantę.

Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.

Esmeralda napisał(a):Czemu szybko przerzuciłaś się na symfonię? Coś jest nie tak z plantą? Ja właśnie kupiłam JBL - 1 kropelka na 24 godz., ale pomyślałam, że potem wypróbuję właśnie plantę.
PG to dobry nawóz, wielu akwarystów go sobie chwali. Symfonia nie jest chyba gorsza, a na pewno tańsza Wink
Czytałam pozytywne opinie o tym nawozie w różnych miejscach i postanowiłam spróbować. Stosuję w obu akwariach, z efektów jestem zadowolona.
Jakieś wielkie porównywanie w moim przypadku nie wchodzi w grę raczej bo za krótko używałam PG a wcześniej jak już pisałam nie podawałam innych nawozów.

Dziękuję za komentarze Smile
Pozdrawiam.

Akwarium cudne. Świetnie się prezentuje z tym czarnym tłem. Z czego je zrobiłaś? Zwykły papier?:d Chciałbym mieć taką wyobraźnię jak Ty.

trampirz napisał(a):Akwarium cudne. Świetnie się prezentuje z tym czarnym tłem. Z czego je zrobiłaś? Zwykły papier?:d Chciałbym mieć taką wyobraźnię jak Ty.
Ho ho !! Big Grin Bardzo to miłe ale pomysł na czarne tło nie jest chyba wyjątkowo wyrafinowany Wink
Wiele osób nawet na forum ma takie w swoim zbiorniku.
W przypadku tego akwarium jest to czarna folia.
W mniejszym mam czarny worek na śmieci - też ok. Właściwie chyba go już usunę bo siatka zainstalowana w środku ponownie zarasta, tym razem samym mchem na większej powierzchni.

Kejdi co ty wygadujesz to tło jest bardzo wyrafinowane aż dostałem padaczki i drgawek ^^

126l-akwarium towarzyskie

a ta Symfonia złota i K2SO4 kupujesz na allegro? bo widziałem aukcje właśnie z tymi nawozami tylko,że aukcji jest mało i nie wiem czy są oryginalne.

a akwarium super. też chciałbym mieć takie rośliny

jakubs napisał(a):a ta Symfonia złota i K2SO4 kupujesz na allegro? bo widziałem aukcje właśnie z tymi nawozami tylko,że aukcji jest mało i nie wiem czy są oryginalne.

a akwarium super. też chciałbym mieć takie rośliny
Tak, symfonia i K2SO4 są z allegro. Masz tam aukcję z zestawem od razu.
Dziękuję Smile
Wszystko przed Tobą. Ja nie mam żadnych trudnych
roślin i takie polecam na początek, czy w razie problemów z innymi gatunkami

czy np ta aukcja jest dobra ? http://www.allegro.pl/item523276516_symf...ac73x.html
tylko że teraz kupiłem Planta Gainer Classic i Makro więc muszę czekać aż się skończy.

No akwarium Super a ta jezierza hmm marzenie w zasięgu ręki Tongue Bardzo fajny ciepły klimat.
Może mały update?

Skocz do: