2
BETTAmaniak napisał(a):Żwir razi w oczy widza.
Ostatnio przez żwirek Kejdi dostałem porażenia mózgowego i do tej pory sie po tym nie pozbierałem ;/ A tak poza tym to bardzo ładne akwarium takie harmonijne i ciekawe gratulacje Kejdi =) ^^
126l-akwarium towarzyskie
11
Cytat:Pierwszy był planta gainer classic, później szybko przerzuciłam się na symfonię i K2SO4.
Czemu szybko przerzuciłaś się na symfonię? Coś jest nie tak z plantą? Ja właśnie kupiłam JBL - 1 kropelka na 24 godz., ale pomyślałam, że potem wypróbuję właśnie plantę.
Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.
10
Esmeralda napisał(a):Czemu szybko przerzuciłaś się na symfonię? Coś jest nie tak z plantą? Ja właśnie kupiłam JBL - 1 kropelka na 24 godz., ale pomyślałam, że potem wypróbuję właśnie plantę.
PG to dobry nawóz, wielu akwarystów go sobie chwali. Symfonia nie jest chyba gorsza, a na pewno tańsza

Czytałam pozytywne opinie o tym nawozie w różnych miejscach i postanowiłam spróbować. Stosuję w obu akwariach, z efektów jestem zadowolona.
Jakieś wielkie porównywanie w moim przypadku nie wchodzi w grę raczej bo za krótko używałam PG a wcześniej jak już pisałam nie podawałam innych nawozów.
Dziękuję za komentarze

Pozdrawiam.
2
Akwarium cudne. Świetnie się prezentuje z tym czarnym tłem. Z czego je zrobiłaś? Zwykły papier?:d Chciałbym mieć taką wyobraźnię jak Ty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2008, 20:30 {2} przez
trampirz.)
10
trampirz napisał(a):Akwarium cudne. Świetnie się prezentuje z tym czarnym tłem. Z czego je zrobiłaś? Zwykły papier?:d Chciałbym mieć taką wyobraźnię jak Ty.
Ho ho !!

Bardzo to miłe ale pomysł na czarne tło nie jest chyba wyjątkowo wyrafinowany

Wiele osób nawet na forum ma takie w swoim zbiorniku.
W przypadku tego akwarium jest to czarna folia.
W mniejszym mam czarny worek na śmieci - też ok. Właściwie chyba go już usunę bo siatka zainstalowana w środku ponownie zarasta, tym razem samym mchem na większej powierzchni.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2008, 20:49 {2} przez
Kejdi.)
2
Kejdi co ty wygadujesz to tło jest bardzo wyrafinowane aż dostałem padaczki i drgawek ^^
126l-akwarium towarzyskie
4
a ta Symfonia złota i K2SO4 kupujesz na allegro? bo widziałem aukcje właśnie z tymi nawozami tylko,że aukcji jest mało i nie wiem czy są oryginalne.
a akwarium super. też chciałbym mieć takie rośliny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.01.2009, 22:31 {2} przez
jakubs.)
10
jakubs napisał(a):a ta Symfonia złota i K2SO4 kupujesz na allegro? bo widziałem aukcje właśnie z tymi nawozami tylko,że aukcji jest mało i nie wiem czy są oryginalne.
a akwarium super. też chciałbym mieć takie rośliny
Tak, symfonia i K2SO4 są z allegro. Masz tam aukcję z zestawem od razu.
Dziękuję

Wszystko przed Tobą. Ja nie mam żadnych trudnych
roślin i takie polecam na początek, czy w razie problemów z innymi gatunkami
4
czy np ta aukcja jest dobra ?
http://www.allegro.pl/item523276516_symf...ac73x.html
tylko że teraz kupiłem Planta Gainer Classic i Makro więc muszę czekać aż się skończy.
20
No akwarium Super a ta jezierza hmm marzenie w zasięgu ręki

Bardzo fajny ciepły klimat.
Może mały update?