może i by było ładnie, ale ta obsada... no ale o tym już pisali, jeszcze tylko Paletek tam brakuje :/ Poza tym jest ok, widzę, że roślinki sadzisz "od linijki"
rośliny rosną szybko nawożone są regularnie i w podłożu mają kulki torfowo glinne, co do obsady to nie widzę żadnego problemu, nie każdemu musi pasować.
tak wyglądało 27 stycznia
a tak 12 lutego, nic nie było zmieniane ani dosadzane
nie myślałem,wystarczy mi trawnik przed domem , oryginalnie miało być ciemniejsze ale okazało się ze kolor jest biały nie taki jak na foto u sprzedawcy z allegro, więc już tak zostało, poza tym odbija światło i nie ma bardzo ciemnych miejsc przy dnie, nawet w dużym zagęszczeniu rośliny na samym dole maja zdrowe i zielone liście
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.02.2012, 17:10 {2} przez thomas531.)
neony postanowiły się rozmnożyć, sam bym nie uwieżył gdybym nie widział sypiącej się ikry tylko zamiast od razu chwycić za aparat to siedziałęm zdziwiony, dopiero pożniej pomyślałem o tym http://www.youtube.com/watch?v=peNkOc6tFcU
Wideo jest prywatne, nie można go oglądnąć...
Chwała Ci za odpowiednie parametry wody do tarła neonów Niestety, młode cięzko odchować i ikra jest wrażliwa na światło - jeśli masz włączone światło tak jak zawsze, pewnie nic z tego nie będzie... Powodzenia!