• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

300L ogólne 1 tydz.

może i by było ładnie, ale ta obsada... no ale o tym już pisali, jeszcze tylko Paletek tam brakuje :/ Poza tym jest ok, widzę, że roślinki sadzisz "od linijki" Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

rośliny rosną szybko nawożone są regularnie i w podłożu mają kulki torfowo glinne, co do obsady to nie widzę żadnego problemu, nie każdemu musi pasować.
    tak wyglądało 27 stycznia
    a tak 12 lutego, nic nie było zmieniane ani dosadzane

Białe podłoże bije po oczach,myślałeś o trawniku.

nie myślałem,wystarczy mi trawnik przed domem Big Grin, oryginalnie miało być ciemniejsze ale okazało się ze kolor jest biały nie taki jak na foto u sprzedawcy z allegro, więc już tak zostało, poza tym odbija światło i nie ma bardzo ciemnych miejsc przy dnie, nawet w dużym zagęszczeniu rośliny na samym dole maja zdrowe i zielone liście

kolejna aktualizacja 29.02.2012 od tygodnia oświetlenie 2x54w+2x36w, nawożenie co2, makro+fe+podstawowy,kulki torfowo-glinne

Big GrinBig Grin

żabienica postanowiła zakwitnąć

Załączone pliki Miniatury

Big Grin neony postanowiły się rozmnożyć, sam bym nie uwieżył gdybym nie widział sypiącej się ikry Big Grin tylko zamiast od razu chwycić za aparat to siedziałęm zdziwiony, dopiero pożniej pomyślałem o tym Big Grin
http://www.youtube.com/watch?v=peNkOc6tFcU

Wideo jest prywatne, nie można go oglądnąć...
Chwała Ci za odpowiednie parametry wody do tarła neonów Smile Niestety, młode cięzko odchować i ikra jest wrażliwa na światło - jeśli masz włączone światło tak jak zawsze, pewnie nic z tego nie będzie... Powodzenia!

www.happybettas.com - moj blog (ang)
Galeria Bojków -> klik

już zmieniłem i można zobaczyć, na razie nie mam zamiaru bawić się w odchowywanie młodych, może latem pokombinuje z akwa tarliskowym

kilka nowych fotekBig Grin

Załączone pliki Miniatury

Skocz do: