• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Młode gupiki zdychają

Z gazy, pierwsze słysze, są do tego specjalne koszyczki dla narybku, dobre, z własnego doświadczenia. Jednak z czasem jest irytujący.

Piszemy Z gazy nie zgazy;/
Proszę o przystopowanie. Ma być miła i inteligentna dyskusja, a nie najeżdżanie i oszczerstwa i chamstwo...
Bercia289

Nie oskarżaj mnie, nie możesz wiedzieć, tego czy to było chamskie czy nie, bo akurat nie. Twoje uwagi są nie na miejscu, jesteś człowieku moderatorem, a nie nauczycielem. Masz racje w jednym, to jest rozmowa, a nie upominanie.

Posty połączone.
Jeszcze jeden taki wybryk i odpoczniesz sobie od forum....
Bercia289

Ach, posiadam taki koszyczek - narybek swobodnie może go opuszczać , tak wielkie ma szczeliny. Ale nigdy nie trzeba było go sprzątać, co mnie dziwi jak o tym opowiadasz. Kupiony był chyba z 10 lat temu, jednak lepiej sprawdzało się u mnie pudełko plastikowe nie pamiętam po czym, z wyciętymi bokami i dnem; dziury przysłonięte gazą.
Nie dziwę się że pierwsze słyszysz - chyba to wynalazłam SmileNawet nie wiem jak wyglądają współczesne kotniki.

akinom93-> nie dziwuj się, że większość postrzega twoje wypowiedzi jak atak-oczami wyobraźni widać jak strzelasz piorunami pisząc te posty, aż dziw że nie ma wykrzykników...

Ja tam trzymałam z powodzeniem. Pełno młodych odhodowanych właśnie w tym koszyczku.

Skocz do: