30.03.2009, 18:44
tuśka000 napisał(a):Tak więc chyba zostanę przy tym haremie.Myślę, że to dobra decyzja

Proszę napisz do jakiej obsady w końcu dążysz.
Pierrot
tuśka000 napisał(a):Tak więc chyba zostanę przy tym haremie.Myślę, że to dobra decyzja

Dąże na pewno do tego, aby było ładnie, estetycznie i rozsądnie. Nie chciałabym aby moje akwa przypominało talerz zupy rybnej, albo żeby było przerybione. Dlatego pozostanę przy propozycji stworzenia haremu bojowników i dokupię do tego jeszcze pare sztuk rasbory klinowej. Taka decyzja wydaje mi się najlepsza. A co do stworzenia jednego biotopu, o czym wcześniej wspominałeś, to myślę, że póki co, zostanę przy tych kiryskach. Szybko się przywiązuję
A tak na poważnie, to może kiedyś, gdy nabiorę więcej doświadczenia, na pewno zmienię akwa na większe i wtedy pójdę w stronę jakiegoś konkretnego biotopu. tuśka000 napisał(a):Dąże na pewno do tego, aby było ładnie, estetycznie i rozsądnie.Cieszę się bardzo i jestem przekonany, że z takim podejściem osiągniesz swój cel. Powodzenia i czekam na zdjęcia oraz relacje z prowadzenia Twojego akwarium.