• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mrożony pokarm - jak rozmrażać i jak podawać?

Dziękuję za odpowiedzi Smile

ja moje rybki karmilem mrozonym jedzonkiem to bylu takie robaki i to im dawalem musze przyznac ze im smakowalo Big Grin

ja nie rozmrazam wogoleTongue

sama (wlasciwie to facet sie w tym babrzeTongue) kupuje zywą ochotkę, potem wsadzam w takie foremki do robienia lodu>>moje sa w ksztalcie malych buteleczek coca-coliTongueTongueTongue<< i zamrazam. a potem wyjmuje taka kostke i wsadzam do akwarium, rybcie same sobie to rozbebłują i przy kontakcie z cieplą wodą samo sie rozmraza Wink poki co skutkow ubocznych brak Wink

*_* kocham skalarki :]

i naleśniki >.<'

Piszę poprawnie po polsku.

jestem kobietą >:[

mam pytanie kupiłem mrożoną artemie, jak ją podawać? pudełko jest podzielone na takie kwadraciki, odrywać i rozmrażać ? a potem wyplukać w akwa?
szkoda że nikt nie odpowie.

pytam w takim razie co sądzicie o artemii ? Smile

Temat został wycięty z innego jako OT i przyklejony w tym temacie.
Korzystaj z opcji SZUKAJ.
Posty zostały połączone - nie piszemy posta pod postem.
Kejdi

https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam

Wydłubujesz mrożonkę z tego pojemnika, odkładasz, żeby się rozmroziła i wlewasz do zbiornika. Ewentualnie nieco bardziej hardcorowy (raczej niepolecany) sposób, to wrzucasz do zbiornika zamrożoną kostkę, którą ryby rozpracują "na zimno".

126 L

Masz problem z moderatorem? Wydaje Ci się, że masz rację?
Daruj sobie. To i tak nie ma sensu.

tak robilem, czekalem az sie rozmrozi i wlewalem, dzisiaj sie nie rozmrozilo do konca i wpadlo cale do wody (zbite w kupe) ale juz nie lodowate, twarde, i gupiczki skubaly sobie z tego, przy okazji slimak sie doczepil. ale nastepnym razem kupie cos mniejszego dla gupikow.

co ogolnie sadzicie o artemi?

https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam

Skocz do: