agcia napisał(a):Do BUMBOO:[/b]
Jest temat ŚREDNIA. Jak myślisz po co on powstał? To chyba oczywiste, żeby napisać jaką się miało średnią. Może autor jest ciekaw tego. Jestem inteligentna i nie mam zamiaru się z tym kryć i wcale się nie chwalę tylko odpowiadam na pytanie twórcy tematu.
DO BOMBACTIC:
Zachowanie mam wzorowe.
i też mamy punkty ujemne i dodatnie. W tym jak i w zeszłym roku nie mam żadnej uwagi 
To czy jesteś inteligentna powinnaś pozostawić innym pod ocenę, co do Twojej średniej to gratuluje takich sukcesów. Jedno jest pewne skromnością nie grzeszysz, w moich kryteriach zaniża to punktacje radykalnie. Agcia skorzystam troszkę z Twojej inteligencji i zapytam się, dlaczego w tekście zamieszczonym przez Ciebie wyróżniłaś nasze loginy drukowanymi literami i zarazem część tekstu. Na pewno jest to jakieś stylistyczne wytłumaczenie pisowni,którego nie znam, proszę wytłumacz mi to
agcia napisał(a):Moja największa 5,8. Nie żartuję, a teraz może będzie 5,9 albo 5,8.
Wygrywam każdy konkurs. Dziś np. wygrałam 800zł dla szkoły na różne EKOLOGICZNE dziadostwa. Heh...
Ekologia to bardzo ważna sprawa zasługująca na najwyższy szacunek. Pięknie, że wygrałaś dla szkoły taką kwotę. Twoja inteligencja w wyrażaniu się o tak ważnym temacie zasługuje na pochwalę. Będąc Twoim nauczycielem nie wiem jak bym mógł Cię wyróżnić po takiej wypowiedzi o ekologicznych dziadostwach, średnia prawie 6,0 obliguje do czegoś. Powiedz mi jeszcze jedną rzecz jak obliczyłaś u siebie wynik Twoich ocen twierdząc, że będziesz miała 5,9, z którego przedmiotu nie dostaniesz 6
Ostatnia sprawa, czy przy średniej 5,9 ( wykraczającej ponad poziom podstawowych wiadomości) nie stosowanie przez Ciebie znaków interpunkcyjnych w tekście jest chyba nie stosowne

Czy też Mozilla Firefox nie ma takiej funkcji? hehe
P.S Mam nadzieję, że odpowiedz będzie adekwatna do Twojej inteligencji, nawet nie pomyślałbym abyś mogła napisać tekst typu ?nie będę Ci odpisywała na Twoje dziwne pytania". Od dziś każdej Twojej wypowiedzi będę przyglądał się ze szczególną uwagą, na pewno wiele się nauczę.
Pozdrawiam bumboo