• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

reputacja

maro napisał(a):widzę że podziałało i prośby o reputacje to rzadkość !

Już miałem Ci kliknąć, ale pomyśle jeszcze czy zasłużysz sobie pracuj,pracuj może za godzinę klikne hehe

To mały żarcik pozdrawiam bumboo

mysior napisał(a):ja też sie zgadzam nawet niewiem co daje taka reputacja

To dlaczego sam o nią prosisz, nawet nie w sygnaturce, a w poszczególnym poście?

Oto jeden
mysior napisał(a):fajne fajne podoba mi sie ty to masz gust

jak pomogłem to daj reputacje ale jeśli pomogłem>)

ok weś jak ja niewiem nawet co to daje ja tak pisałem bo dużo osób tak ma i myślałem że cos to daje

Akwarium 126l - towarzyskie

aquadesign, to co jest piękne.

a nawet jeżeli to przeczytaj dokładnie ja masz oczy daj ale jeśli naprawde pomogłem a nie bo mnie lubią więc nie rozmawiaj jak nie widzisz i nie czytasz dokładnie

mysior napisał(a):a nawet jeżeli to przeczytaj dokładnie ja masz oczy daj ale jeśli naprawde pomogłem a nie bo mnie lubią więc nie rozmawiaj jak nie widzisz i nie czytasz dokładnie

Na pewno czytam i piszę lepiej od ciebie. Twojego posta nie da się zrozumieć czytając po kilka razy, więc weź się za słownik to pogadamy.

Hej koledzy mysior i Matthew

http://www.akwaswiat.net/przepraszam-cie-t-3598.html

zapraszam Smile

Dokladnie kliknijcie tam a nasteepnym razem prosze takie tematy umieszczać w hyde parku a nie tu forum zasmiecac

Jeżeli pomoge kliknij w reputacje.
Masz pytania pisz na gg 8458677__

bumboo myślałem że sie lubimy a pozatym ty matthew właśnie że nieczytasz ze zrozumieniem bo tam pisze kliknij w reputacje ale jesli pomogłem a ja niewiem co to znaczy a tak pisałem bo dużo osób tak ma i ja dobrze pisze po polsku bo jak bym miał dużo błędów to by skasowało mój post wogule czytałaś regulamin?

mysior napisał(a):bumboo myślałem że sie lubimy

Hehe a co ma piernik do wiatraka,przecież nikomu nie nawtykałem za wasze zachowanie, tylko chciałem wam pomóc, gdybym był Np. moderatorem to sprawa jeszcze inaczej by wyglądała. Zrozum lubie was dwóch i dlatego zareagowałem żebyście nie prowadzili wojny tylko się pogodzili. Powinniście być wdzięczni, że jest ktoś, kto czuwa nad tym, aby konflikt zgasić w zarodku.Ale dobrze nie wtrącę się już więcej w wasze sprawy zobaczę jak dacie sobie rade i do czego doprowadzicie.

ja go przeprosiłem na tamtej stronie co pokazałeś a on sie nie odzywa więc chyba nie przyjąSad

Skocz do: