• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[112l ] - Szyszkowe - fotorelacja - aktualizacja 20.09.2012

(19.01.2012, 16:24)Radzioo napisał(a):  Możesz statecznik zamontować w pokrywie , w tym otworze co jest w pokrywie .
Szafka pewnie się zniekształci za jakiś czas od ciężaru

W jakim otworze? Nie można go umieścić poza akwarium? W pokrywie chcę jak najmniej ingerować, przynajmniej do póki jest gwarancja.

Półka ma 5cm szerokości. Wydawało mi się, że to na tyle dużo, że nie będzie problemów z odkształcaniem się. Jak temu zapobiec? Raczej w najbliższej przyszłości specjalnej szafki pod akwa nie kupię, poza tym nie mam już miejsca w pokoju i jedynie na tej półce może stać.

[112l] - ogólne
[025l] - Słoniarnia

Ziemia - jest

Kamienie - są, zmieniły nieco ułożenie

żwirek - jest

Roślinki - mam nadzieję, że jutro już będą i w końcu zaleję baniak.

[112l] - ogólne
[025l] - Słoniarnia

(19.01.2012, 18:16)szyszka napisał(a):  
(19.01.2012, 16:24)Radzioo napisał(a):  Możesz statecznik zamontować w pokrywie , w tym otworze co jest w pokrywie .
Szafka pewnie się zniekształci za jakiś czas od ciężaru

W jakim otworze? Nie można go umieścić poza akwarium? W pokrywie chcę jak najmniej ingerować, przynajmniej do póki jest gwarancja.

Półka ma 5cm szerokości. Wydawało mi się, że to na tyle dużo, że nie będzie problemów z odkształcaniem się. Jak temu zapobiec? Raczej w najbliższej przyszłości specjalnej szafki pod akwa nie kupię, poza tym nie mam już miejsca w pokoju i jedynie na tej półce może stać.

Co masz za pokrywę ?

mi się podoba, poczekam na kolejne zdjęcia, powodzenia Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Statecznik może być poza przykrywą żadna różnica, byle by był zabezpieczony, żeby po przewodach woda w dół nie leciała Smile

No nie najgorzej to wygląda Smile

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

Zapowiada się ciekawie - nie mogę się doczekać całego efektu Big Grin.Powodzenia.

300l ,,Ameryka Pł"

Pozdrawiam :D

W sumie może być, nawet fajny znalazłem ;d ale to 2x39W t5 więc tu nie da rady. Ale jak on to zamontuję, te kable bd wisieć.

(23.01.2012, 21:44)Radzioo napisał(a):  Co masz za pokrywę ?

AquaEl Classic

[112l] - ogólne
[025l] - Słoniarnia

No i tu tez mienia moje zdanie gdzie jest ta dziura od pokrywy na stateczniki.Tak po za tym gdzie tu są stateczniki ?

(23.01.2012, 21:57)Radzioo napisał(a):  No i tu tez mienia moje zdanie gdzie jest ta dziura od pokrywy na stateczniki.Tak po za tym gdzie tu są stateczniki ?

Zasłania je trochę logo, pod klapką centralnie w dół, nie pomiędzy świetlówkami tak jak w innych a za nimi.

[112l] - ogólne
[025l] - Słoniarnia

Skocz do: