Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje rybki :)

Masz fotogeniczne rybki! Ładne awka, piękny żwirek, świetna obsada! Wszystko do siebie pasuje!

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

o jojo joj xD dwano mnie nie było w ogole troszke sie zdziwiłem ze kogokolwiek zainteresowały moje rybki Smile

witam wszystkich!
widze ze sie spodobał wam mój glonojad ... tak szczerze to mój pieszczoch Big Grin perełka w moim akwarium dostałem go od mojej dziewczyny, pewnie dlatego tak dobrze sie trzyma i rośnie mam go juz ponad 2 lata a jak go dostałem to juz był sporych rozmiarów, nie wpadłem na pomysł zeby go mierzyć Big Grin ale raczej tego nie zrobie tak na oko mam 7 cm Big Grin

co do bocji nie wyobrazam sobie stadka tych ryb w akwarium 96l jest dosyć spora i żarłoczna gdyby było tych bocji wiecej w moim zbiorniku to z tempem slimaków nie nadozyłyby sie rozmazac a tak jak jest jedna jest w sam raz Big Grin bo zalezy mi zeby miec z pare slimaków to wysmienici śmieciarze w akwarium Big Grin

mój samiec ramireza nie jest monogamista Big Grin ma do wyboru dwie kolezanki i zauwazyłem ze raz z jedna skałada ikre a raz z duga nic złego sie nie dzieje Big Grin nawet czasem myslałem zeby dokupic konkurenta do akwarium ale tak sie skałda że jak jestem w zoologu to maja same ochłapy w akwarium Sad

dziekuje za tak liczne komentarze i pozdrawiam !

no kochany, rybki i roślinki rozwijają się ;p he he xD

dołączę dwie fotki, ale nie najlepszej jakości bo zrobione aparatem w telefonie, ale coś tam widać ;p

Załączone pliki Miniatury

hehehe Tongue a ja dodaje pare bardziej wyraźnejszych fotek .... jaest na nich bocja tylko nieznam jej dokładnej nazwy czy ktoś ja zna ?? z gury dziekuje za odp..

Załączone pliki Miniatury

No ale ile ma cm ten glonojad?

metehew napisał(a):nie wpadłem na pomysł zeby go mierzyć Big Grin ale raczej tego nie zrobie tak na oko mam 7 cm Big Grin

czytaj uważnie

Ale suuper Smile I ładny wystrój akwarium

Z ciekawości jakie to jest podłoże? bazalt ? jaka granulacja?
Temat zamknięty

Skocz do: