• 17 Głosów - 3.82 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

>>>>> Rozmnażanie GUPIKÓW <<<<<

o matkooooo jaki misz masz rybny jakiej wielkości masz te akwarium? Złota rybka w stylu molinezji to nie chodzi ci przypadkiem o kometki one to tylko do stawu się nadają :o jeśli chodzi o małe gupiki to poczekaj az będą miały minimum 1 cm inaczej ci je welonka wtranżoli Tongue

proponuje zrobić coś z tą obsada bo rybki ci długo nie pożyją :/

Tanganika 112l w przygotowaniu

*poprawka
Mam 3 kiryski i 2 danio, a tamto zolte to zolta molinezja, a poza tym to ja nie mam narybku, ale mialem i wposcilem za wczesnie i zostaly zjedzone

Nie odpowiedziałeś jak duże masz to akwarium... myślę że w tym wypadku to 1 cm będzie wystarczające no chyba że masz dużo roślin a wtedy narybek będzie mógł się spokojnie schowaćWink

Mam 60 L

nie rozmnazaj tego badziewia. one sa straszne a jak sie zaczna rozmnazac to nie nadazysz kupowac jedzenia Big Grin

Witam ,przepraszam ze nie na temat .mam pytanie po ilu moge małe gupiki i molinezje wypuśćic do ogólnego akwarium mam akwarium 45l a w tym 40-molinezji 50-gupikow 1-mieczyk 3-neon 1-glonojad
ile ryba nosi małe w brzuchu

ok.30 dni
gora 60 dni

hehehe , mi się tez urodzą nie długo , bo samica jest kotna Sad niestety bo mnam akwa tylko 200l

daj im czas. gupik się sam rozmnaża nie musisz się tym martwić Wink będziesz miał młode Wink

www.kmdesign.eu - Projektowanie, Zakładanie, Serwis oraz Modernizacja Akwariów Słodkowodnych

KMDESIGN napisał(a):daj im czas. gupik się sam rozmnaża nie musisz się tym martwić Wink będziesz miał młode Wink

Inne ryby robią to inaczej jak gupiki. co masz na myśli sam heheTongue

Skocz do: