• 1 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[125l ogóle]

Kornel, filtr by mu "wciągnął" cabombe Big Grin

Przecież nie pisze, że ma posadzić przy samym filtrze może gdzieś obok, lub dalej od filtra tak aby nie "wciągnął"..Smile

a co mam zrobic z kamyczkami? poukladac a moze usytpac górke jak mi wczesniej radzono- przereklamowane- widzialam wiele gorek w akwa beznadzieja prosze o wiecej rad i pomysłów na temat wystroju a roslinka-bakopa drobnolistna lub karolinska
nie ma problemu z wciagnieciem roslinki bo tak jak napisal kornel dalej od filtra

Danio masz pręgowane i lamparcie po 5 sztuk? - oddaj albo zdecyduj się na jeden gatunek w ilości 10 sztuk. Neonki dokupiłbym żeby stworzyć sporą ławice - do 20 sztuk, no chyba że liczysz na to że będziesz miał dużo gupików. I proponuję krewetki jak masz tyle mchu... Zamiast tylu kamieni posadź trawkę...

Pozdrawiam
Krzysiek

Mój nowy zbiorniczek http://www.akwaswiat.net/-42litry-krzymag-t-39965.html

Ja bym te kamienie wyrzucił jak chcesz to możesz zostawić sobie jakiś tam np. do przytrzymania rośliny w piasku, no i tło by przydał się zmienić nie koniecznie czarne..Smile

danio lamparcie to genetyczna odmiana danio pregowanego .moja samica lamparciego tarla się z samcem pręgowanego z resztą tarło mam co tydzien co dwa, po czym wiem?bo wiecznie pelno narybku na scianach akwarium.Udalo mi sie uratowac 2 małe teraz sa juz dorosłe jedno to lamparcie a drugie pregowane z tego samego tarła, nie mam 10 danio tylko 5 pisalam na samym początku.I proszę was byście nie pisali o mnie ON jestem płci żeńskiej a kamieni nie wyżucę bo mi sie taki wystruj podoba.Każdy ma swój gust.Neonków by sie przydało więcej masz rację i tak zrobie bo to piekne rybki i super sie prezetuja pozdrawiam

Jak dla mnie jest o.k Tylko te kamyczki niewiem coś mi w nich nie leży,ale może to kwestia ustawienia,bo wszystko ma swój urok Smile.Jak zasłonisz filtr to już w ogóle super będzie. Powodzenia życzę.

dzieki medzix.tak sie przypatrzyłam dzisiaj i te kamienie po lewej nie powinny sie tam znajdowac raczej je wyżuce a na ich miejscu posadze wiecej roslin a co sądzisz o tych po prawej na korzeniu zostawic je ?

Skocz do: