• 5 Głosów - 4.4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

20l Mała kosteczka aleksandra84 Jaja Alabamy !!!

Mi też coś nie psuje... pewnie jak roślinki ruszą to poprzesadzam i pozmieniamSmile

Fajnie wyszedł ten układ skałek. Może zamiast korzenia daj jeszcze taką jedną, większą skałę.
Zbiornik to masz raczej 25x25x30 , (widzę po proporcjach wielkości lamp do szkła - mam takie samo akwa.) bo z tego co podajesz wynikało by, że jest to 10 L (chyba, że ja coś źle liczę)

Masz rację, mi się kopyrtnełoSmile to 25x25x30 - 20lSmile Już oczywiście pozmieniałam, nie podobała mi się gałęzatka więc wyleciałaSmile Na jej miejsce dałam małego henia i sitowie drobneSmile Poszukam jakiejś wysokiej szpiczastej skałki, może faktycznie będzie lepiej tylko czy kreweciom taki skalny krajobraz się spodoba...

Na pudełku mojej kostki pisze że zbiornik ma wymiary 30x30x35.
Ostatnio wycinałem tło do niej. Wyciąłem, przymierzyłem... nie pasuje. Na długość brystol wystaję o centymetr. Myślę sobie 'co jest'. Zmierzyłem brystol - dokładnie 30cm. Zmierzyłem akwarium - 29x30x35.

Nie ma co się przejmować 25x25x30 to 18,75 litra a podają 20 l.
W mojej kostce są tylko skały ale obecnie dołożyłem wysokich roślin, chyba to pasuje krewetkom bo w końcu pojawiły się samiczki z jajeczkami.
Wstaw zdjęcia po przemeblowaniu.

A ja się wycwaniłam i odrysowałam akwaSmile nie mierzyłam jeszcze ale z ciekawości pewnie sprawdzęSmile
Jak będę miała aparat bo telefonem to dziadostwo nie fotkiSmile

Te bąbelki na szybach to chlor? i w tle pływające rybki - czemu się tak śpieszysz. Jak woda się wyklaruje to będzie naprawdę ładna kostka z pomysłem - gdyby nie ta nalepka Aquaela z przodu Tongue

Wody dolałam ze 20% świerzej, reszta była z poprzedniego akwaSmile Dlatego rybki odrazu wpuściłam. Jutro zrobię fotkę, bo teraz lepiej wygladaSmile

Czekam na zdjęcie Tongue
Ja tej nalepki u siebie nie zauważam...

hyhy Wink

Skocz do: