Dziś przedstawiłam Bogdana jego własnej osobie. Nawet się leń nie raczył porządnie napuszyć...krewetki będą z nim miały dobrze, żaden z niego killer
Wiem że mój aparat pozostawia wiele do życzenia, niestety próbowałam wszelkich możliwych ustawień ;/
Jak on jest czarny to ja jestem królową angielską
Po prostu podpływa tak blisko szyby, że światło z lampy pada za nim, a pierwszy plan jest w cieniu
On nie jest stary! Wypraszam to sobie - on po prostu jest bardzo dojrzały
mcda-p napisał(a):On nie jest stary! Wypraszam to sobie - on po prostu jest bardzo dojrzały
Jaki tam doświadczony jak babeczki w życiu nie zaznał
Swoją drogą to zawsze myślałem, że jak bojek nie ma samiczek, to się będzie uganiał za wszystkim innym co się rusza, a tu popatrz.
Mój Radek ma dwie babeczki i faktycznie inne rybki mają z nim spokój, ale za to bojowniczki się uganiają czasem za neonkami i za krewetkami zanim je przeniosłem do krewetkarium. Szkoda bo marzy mi się żeby krewetki kiedyś wróciły do dużego akwa i czyściły je z glonków
Ty, a może ten Twój Bogdan to jakiś impotent ?
Ejejej, no bez takich ! Nie wiem, ale pasuje mi jego usposobienie, on jest taka sama ciapa jak mój pies, co jak ktoś obcy wchodzi na posesję tylko się z boku na bok przekręci, tylko chomiki się w miarę sprytne uchowały
Kupię mu kiedyś babeczki to się przekonam