• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bojownik

Wez przestań! Nie oddam Bogusia do żadnego zoologa, odezwał się we mnie instynkt właścicielski - nie oddam go wcale, chyba za bardzo się przywiązałam Tongue

Załączone pliki Miniatury

To fajnie ja też mam już bojkaSmile

Dziś przedstawiłam Bogdana jego własnej osobie. Nawet się leń nie raczył porządnie napuszyć...krewetki będą z nim miały dobrze, żaden z niego killerWink
Wiem że mój aparat pozostawia wiele do życzenia, niestety próbowałam wszelkich możliwych ustawień ;/

Fajny ten ,,Bogus" Big Grin

Wiesz że on jest bardzo stary bojowniki zmieniają kolor na starość a twój jest prawie czarny.

Jak on jest czarny to ja jestem królową angielskąSmile
Po prostu podpływa tak blisko szyby, że światło z lampy pada za nim, a pierwszy plan jest w cieniuSmile
On nie jest stary! Wypraszam to sobie - on po prostu jest bardzo dojrzały Tongue

mcda-p napisał(a):On nie jest stary! Wypraszam to sobie - on po prostu jest bardzo dojrzały Tongue

Jaki tam doświadczony jak babeczki w życiu nie zaznał Wink
Swoją drogą to zawsze myślałem, że jak bojek nie ma samiczek, to się będzie uganiał za wszystkim innym co się rusza, a tu popatrz.
Mój Radek ma dwie babeczki i faktycznie inne rybki mają z nim spokój, ale za to bojowniczki się uganiają czasem za neonkami i za krewetkami zanim je przeniosłem do krewetkarium. Szkoda bo marzy mi się żeby krewetki kiedyś wróciły do dużego akwa i czyściły je z glonków Smile
Ty, a może ten Twój Bogdan to jakiś impotent ?Wink

Ejejej, no bez takich ! Tongue Nie wiem, ale pasuje mi jego usposobienie, on jest taka sama ciapa jak mój pies, co jak ktoś obcy wchodzi na posesję tylko się z boku na bok przekręci, tylko chomiki się w miarę sprytne uchowały Smile
Kupię mu kiedyś babeczki to się przekonam Smile

mcda-p napisał(a):Ejejej, no bez takich ! Tongue

Dobra, koniec oczerniania Bogdana Wink Szczególnie, że całkiem ładny, fajne ma te płetwy na czerwono wybarwione, mój Radek jest prawie cały niebieski Tongue

Miałam kiedyś takiego samego Smile

Skocz do: