33
Możesz kupić tabletki dla glonojadów.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
1
Właśnie tym ich karmię
33
Nieregulaminowe posty zostały usunięte.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
3
Witam,
dostałem od znajomego dwa glonojady, wydaje mi się ze to parka ale nie jestem pewien, mógłby ktoś potwierdzić moje podejrzenia
ON
ONA
dziękuje za pomoc.
4
Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.
3
Kaef napisał(a):Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.
Dzieki za szybka odpowiedz. Zarejestrowalem dziś aparatem taki filmik, nie wyglądają na parę. Walka najprawdopodobniej dwóch samocow.
Walka
14
mkris napisał(a):Kaef napisał(a):Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.
Dzieki za szybka odpowiedz. Zarejestrowalem dziś aparatem taki filmik, nie wyglądają na parę. Walka najprawdopodobniej dwóch samocow.
Walka
ładny filmik i nie wyglądają mi te zbrojniki na młodziutkie, jaki masz litraż akwa, mają się gdzie schować te glonki ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2009, 00:04 {2} przez
top2107.)
4
Koniecznie musisz urządzić dno. Ryby które posiadasz wymagają kryjówek, inaczej się pozabijają.
3
top2107 napisał(a):mkris napisał(a):Kaef napisał(a):Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.
Walka
ładny filmik i nie wyglądają mi te zbrojniki na młodziutkie, jaki masz litraż akwa, mają się gdzie schować te glonki ?
Baniak ma około 112L, z drugiej strony akwa mam sztuczna skałkę, jeden chowa się do kamienia, a drugi pod kamieniem sobie zrobił kryjówkę, tylko nie mam nic do moi parki ramireza tylko roślinki.
Kaef napisał(a):Koniecznie musisz urządzić dno. Ryby które posiadasz wymagają kryjówek, inaczej się pozabijają.
Dzieki za postrzeżenia, masz może jakieś pomysł? Najbardziej chodzi mi o ramireza, glonojady mam od tygodnia a od dwóch dni samiczka ramireza jest jakaś wystraszona chowa się gdzieś po dnie i nie reaguje na nic, a wcześniej była bardzo aktywna.
4
Polecam różne korzenie i skorupy kokosów. Kamienie średnio tam pasują