• 10 Głosów - 3.7 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rozmnażanie ZBROJNIKÓW (glonojadów), ikra i narybek

Możesz kupić tabletki dla glonojadów.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Właśnie tym ich karmię Smile

Nieregulaminowe posty zostały usunięte.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Witam,
dostałem od znajomego dwa glonojady, wydaje mi się ze to parka ale nie jestem pewien, mógłby ktoś potwierdzić moje podejrzenia

ON

ONA

dziękuje za pomoc.

Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.

Kaef napisał(a):Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.

Dzieki za szybka odpowiedz. Zarejestrowalem dziś aparatem taki filmik, nie wyglądają na parę. Walka najprawdopodobniej dwóch samocow.

Walka

mkris napisał(a):
Kaef napisał(a):Jeszcze są młodziutkie i prawdopodobnie oba będą samcami. Dopiero im się wyrostki wykształcają.

Dzieki za szybka odpowiedz. Zarejestrowalem dziś aparatem taki filmik, nie wyglądają na parę. Walka najprawdopodobniej dwóch samocow.

Walka

ładny filmik i nie wyglądają mi te zbrojniki na młodziutkie, jaki masz litraż akwa, mają się gdzie schować te glonki ?

200 l agassiza, otoski i rodostomusy
http://s2.ifotos.pl/img/Akwa-2Mjp_hhaahrr.jpg

Koniecznie musisz urządzić dno. Ryby które posiadasz wymagają kryjówek, inaczej się pozabijają.

top2107 napisał(a):
mkris napisał(a):

Walka

ładny filmik i nie wyglądają mi te zbrojniki na młodziutkie, jaki masz litraż akwa, mają się gdzie schować te glonki ?

Baniak ma około 112L, z drugiej strony akwa mam sztuczna skałkę, jeden chowa się do kamienia, a drugi pod kamieniem sobie zrobił kryjówkę, tylko nie mam nic do moi parki ramireza tylko roślinki.

Kaef napisał(a):Koniecznie musisz urządzić dno. Ryby które posiadasz wymagają kryjówek, inaczej się pozabijają.

Dzieki za postrzeżenia, masz może jakieś pomysł? Najbardziej chodzi mi o ramireza, glonojady mam od tygodnia a od dwóch dni samiczka ramireza jest jakaś wystraszona chowa się gdzieś po dnie i nie reaguje na nic, a wcześniej była bardzo aktywna.

Polecam różne korzenie i skorupy kokosów. Kamienie średnio tam pasują

Skocz do: