6
ło matko jakie straszne ryby XD
10
Ja nie wiem jak Ci to wszystko tak pięknie wychodzi, ja przy swoim cały czas staram się poprawić i nic mi nie wychodzi, a u ciebie jest... brak słów. Kurde

A ja już swoją hydroponike 3 miesiąc męczę i skończyć nie mogę

Lejesz coś roślinkom, czy same tak rosną naturalnie?
10
Łeeee

No właśnie Desmont, jak Twoja hydro? Ogólnie coś Twój temat jak i moje podupadły... Za słabo się staramy
Co do nawozów to czasami jak sobie przypomnę Carbo i Macro, ale to raczej raz na kilka tygodni. Sporo kosztuje taka impreza. A i czasami bimbrownie odpalę
Heh wczoraj wesołą sytuację miałem. Nagrałem telefonem film z wilkiem i poly po czym "puściłem to" rybom. Poly na widok samego siebie aż się zatrzymał, a raczej opadł na podłoże i tak się patrzył przez dłuższą chwilę na siebie

wilczek sprawiał wrażenie zdezorientowanego nagraniem
Channidae-Wasze ryby są dla moich pokarmem
Moje filmy
10
hehe, ja pracuje cały czas nad hydro, ale z funduszami kiepsko i czasu jest mało, ale niedługo ruszy pełną parą. Ja u siebie musze dać mocniejsze oświetlenie, bo mi tak słabo rośliny rosną, że szok. Ale u ciebie to jest bajka, na żywo to pewnie zwala z nóg.
10
Sumik najprawdopodobniej jutro zmieni właściciela i będzie pływał z drugim takim samym złoczyńcą

Trzymajcie kciuki.
Moje filmy
10
Sumik już oddany. Niech moc będzie z Łaciatkiem!
Pytanie brzmi: czym ożywić baniak? :/ nie mam zbytnio pomysłu i możliwości.
Moje filmy
64
Co możesz tam wpuścić żeby się nie napierdzielało i nie było pokarmem ??

a jakieś dorosłe skalary miały by problem?
"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"
[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]
10
A może jakieś wyrośnięte gurami albo prętniki? To by ci tak bardziej powierzchnię zapełniły. Albo jakieś podrośnięte bocje wspaniałe, rosną przecież dosyć spore. Ciężko będzie coś dobrać. Kiedyś u siebie w zoologu widziałem też jakieś takie dosyć spore kirysy, miały koło 20cm długości. Ale tak jak padła propozycja , dorosłe skalary też powinny dać radę
10
Klosek, ja mam problem ze skalarami

Zwyczajnie nie przepadam za nimi, ale nie powiem, że nie myślałem nad nimi. Dać rade by dały, jak by się zbytnio nie napinały do wilka, no i nie są "do przełknięcia"
A może jakieś inne pielęgnicowate byście polecili? Tylko żeby się zbytnio nie puszyły i dorastały do max 20-25cm.
Desmont, gurami i wielkopłetwy pływają sobie tymczasowo z nimi i jakoś jest spokój, ale polecą niedługo do Channek jak te aby podrosną. I właśnie wołałbym pójść w stronę ameryki południowej, zamiast azji, no i żeby właśnie nie były to ryby denne, bo to terytorium "wysokich napięć"
Moje filmy
10
Moje filmy