• 1 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Multikonta są karane banem na oba konta!

peter10 napisał(a):
Locko napisał(a):Widzę że było tutaj dużo pytań o treści " za co dostał/a bana?"
Więc jeśli mógłbym wiedzieć ( a jestem osobą BARDZO ciekawską) za co i na jak bana dostał "lolo 975" ? Tongue

Za to że mi podskakiwał Smile
No co ty przecież bany dostaje się za niewinność a ciekawość to pierwszy stopień do piekła

Młode ampularie do oddania !!!

peter10 napisał(a):Za to że mi podskakiwał Smile
Nie przesadzasz trochę ostatnio kolego z tym samouwielbieniem ? Wink

Kejdi napisał(a):

Nie wydaje mi się Wink
Powiem Ci że lubię kogoś dobić do końca , taka odskocznia od codzienności i nawału pracy ... Smile
Kejdi powiem Ci jeszcze że prosto takiego "lolo975" uwalić na amen Wink trzeba go najpierw zachęcić do dyskusji i on wtedy się złości , denerwuje i pisze wszystko żeby się udupić Smile lubię taki sposób żeby sami się wkopywali a ja żebym był "czysty" Smile on dostaje %-ty a ja widzę jak się pogrąża

peter10 napisał(a):
Kejdi napisał(a):

Nie wydaje mi się Wink
Powiem Ci że lubię kogoś dobić do końca , taka odskocznia od codzienności i nawału pracy ... Smile
Kejdi powiem Ci jeszcze że prosto takiego "lolo975" uwalić na amen Wink trzeba go najpierw zachęcić do dyskusji i on wtedy się złości , denerwuje i pisze wszystko żeby się udupić Smile lubię taki sposób żeby sami się wkopywali a ja żebym był "czysty" Smile on dostaje %-ty a ja widzę jak się pogrąża
Nie masz co tak cwaniakowaćSmile Bo gorzej jak pójdzie to w 2 stronęSmile)

peter10 napisał(a):
Kejdi napisał(a):

Nie wydaje mi się Wink
Jesteś żenujący.
Zapraszam na tydzień wolnego od "uwalania" ludzi.

Kejdi napisał(a):
peter10 napisał(a):
Kejdi napisał(a):

Nie wydaje mi się Wink
Jesteś żenujący.
Zapraszam na tydzień wolnego od "uwalania" ludzi.

I stało się tak jak przewidziałem Smile peter10 przesadził

Tak peter przesadzał i uchodziło mu to płazem...
ale teraz się to skończyło....
a teraz do petera- jeśli masz jakieś problemy lub kompleksy to załatw to w domu a nie wywlekasz to na forum... :-)

Za co lolo dostał bana? Znowu? Tongue

[182l] Wkrótce - Bojownikowo.
[60l] Ogólne - Ramirezy ;)
[25l] Krewetkarium ~~<33
http://www.akwaswiat.net/-25l-pierwsze-k...140-3.html

Nie będziemy tłumaczyć, dlaczego ktoś dostał bana.
Osoba ukarana banem wie za co została ukarana, reszta nie musi tego wiedzieć.
To są sprawy między osobą ukaraną, a moderatorami.
Flavio przeczytaj post 87. Ty też nie zostałaś ukarana za niewinność.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Kesi, nie zrozum mnie źle, drugie konto nie jest moim, na moim komputerze zarejestrowała się przyjaciółka, kazałam jej bo męczyła rybki, czasami tylko wchodziła, czasami u mnie. Może da się jakoś sprawdzić moją niewinność? Jeśli nie, trudno.

Flavia.

Skocz do: